Home Zanimljivosti UMEŠANA U PREVARU I MALVERZACIJE: Ana Ćurčić skočila uživo u emisiji –...

UMEŠANA U PREVARU I MALVERZACIJE: Ana Ćurčić skočila uživo u emisiji – Napravila scenu za pamćenje… (VIDEO)

655
0
Ana Curcic, Darko Tanasijevic, Zorica Markovic,
Ana Curcic, Darko Tanasijevic, Zorica Markovic,

Ovo je bila scena za pamćenje…

U emisiji “Narod pita” voditelj Darko Tanasijević ugostio je Anu Ćurčić, Zoricu Marković i Ivana Marinkovića. Nakon što je Šmizla optužila Anu da ju je zajedno sa svojim drugom prevarila za pare, Ćurčićeva je pozvala druga da demantuje optužbe.

– Samo da okrenemo mi sad – rekla je Ana i čačkala telefon.

– Ana je bila neverna Zvezdanu i naravno da je nije maltretirao kao što je predstavljala, naravno da je slagala i za*ebala mnoge ljude za pare, zvala je sve moguće poznate ličnosti i veliki pozdrav za Vanju, Kijinu drugaricu koju je ona smarala da joj vodi profil. Žana je hvala Bogu na rveme shvatila koliko je ološ i lažov, a ja ću proslediti Darku gde me ti i tvoja ćerka molite da njenog druga ne zatvorimo – rekla je Šmizla.

– Ej Brčko uživo smo, Jovana i ne pominji ime njenog muža koji su uložili novac kod tebe, predstavlja kako sam je prevarila za ogromnu kličinu para i da joj nisi isplatio: Sad te molim da kažeš sve javno i da su joj date moje pare koje sam čekala da mi vratiš – rekla je Ana.

– Tačno je, dobila je jednu isplatu, sledeći put je imala na balansu hiljadu dolara, Ana joj je dala hiljadu eura. Nije tačno da je Ana varala ljude za pare, a ta žena ima nekih problema, bila je arogantna i drala se – rekao je Brčko sa poziva.

– Ja sam svoj lični novac podigla i nju isplatila da ne bih imala problem sa njom – rekla je Ana.

– Afera bitkoin. Gospodine ko govori istinu? – pitao je Darko

– Ana je nju isplatila, dobila je sav balans koji je imala na računu. Njen suprug je dobio novac, ja sam bio tu – rekao je Brčko sa poziva.

– Meni pare date u ruke nisu, dečko je pobegao za Dubai – rekla je Šmizla.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu: