Home Zanimljivosti STAVILI ANU NA STUB SRAMA – “NIJE DOSTOJNA ZVEZDANA”: Slavnićeve afere i...

STAVILI ANU NA STUB SRAMA – “NIJE DOSTOJNA ZVEZDANA”: Slavnićeve afere i Ćurčićkine reakcije… (VIDEO)

535
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Zadrugarima nije jasno zašto se ovako ponašala u rijalitiju…

Darko Tanasijević je u emisiji “Narod pita” ugostio Nenada Lazića Necu, Mikicu Bojanića i Milicu Veselinović. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima o svim dešavanjima u rijalitiju.

– Želim da pozdravim Milicu, jednu lepu devojku. Ne treba da se obazire šta je bilo i kako je bilo, sve je to život. Bila si super, imala si hrabrosti da pljuneš kad te pljunu, da vratiš i da se boriš za svoje mesto. Bila sam prezadovoljna na kontu prošle godine jer si volela i on je tebe voleo, ali te je prodao zbog fanova i para. Tu priču koju pričaju za Anđelu, bili su u nekom šiblju i vodili razgovor i on je ostao nedorečen. To što pričaju da je Anđela bila sa Mensurom okači mačku o rep. Ti si pokazala svoju mladost, ništa ti ne zameram – rekla je gledateljka.

– Hvala puno, hvala najlepše – rekla je Milica.

– Mikici želim da kažem da je čovek koji je pokazao šta je porodica i to je tvoja pobeda. Pokazali ste da ste svi jedan za drugog. Bitan je tvoj obraz i tvoja Dušica (supruga) koja nema razloga da ti ne veruje. Zorica vrši linč nad tobom jer si podržao Zvezdana i Anđelu, on je ustao i iskreno rekao, odjavio se. Njegova žena je mesec dana pre toga zbog Aleksandre odjavila njega. Ana Ćurčić nije žena dostojna jednog Zvezdana Slavnića bez obzira na prošlost koju je imao. Ako jedan Aca Bulić ono veče dođe sa svojim telohraniteljima i pokazuje nama gledaocima da je sa obezbeđenjem, ne može niko da me ubedi da je Zvezdan ološ. Kod Zorice i Ane su svi na sudu, Zvezdanu se stalno preti pismima. Ana je došla sa razlogom da vrati Zvezdana, ali nije mogla jer je obećala deci i Buliću. Mikicu želim da pitam, gledala sam Zvezdana na tik toku, zašto mu se još nisi javio kad ste bili pravi prijatelji? – pitala je gledateljka

– Detetu u 21 godini koje treba da se bori za mene kao za ženu, to nema potrebe. Nek se bori za svoju mamu – rekla je gledateljka.

– Hvala, divni ste – rekao je Neca.

– Čuo sam se sa Zvezdanom odmah posle superfnala, ništa mi loše nije uradio od početka do kraja. Imali smo nesporazum jer mi se nije svidelo to što je uradio sa Majom i to je toliko jasno da ne treba uopšte komentarisali – rekao je Mikica.

– Znam da ti razumeš i ti si se zaljubio – rekao je Neca.

– Kad se zaljubio u Anđelu i to uradio mene je to povredilo, izneo sam, popričali smo i rešili. Anđela me je isto gotivila i nisam ulazio u njeno privatno – rekao je Mikica.

– A u dubinu priče Zvezdana i Ane si ulazio – rekao je Neca.

– Ako mi nađeš klip da sam uvredio Anu i slagao protiv nje, samo mi nije jasno da se borila za njihovu ljubav i to nastavila e to bi mi bilo logično, a ne da iznosiš nešto što je bilo pre 10 godina, a ne šta ti je Zvezdan radio. Isto kao kad mu je sedela u krilu – rekao je Mikica.

– Hvatam te u tvojim kontradiktornostima, ti si to podržao – rekao je Neca.

– On čim je okej sa Anđelom ona najgore o njoj. Gledala je ona napolju flert i sa drugim devojkama, ne samo sa Anđelom. Maji je davala čokoladicu, Aleks kad je ušla ona rečenica. Nije nju samo Anđela povredila, došla je da zaštiti Aleks i častila Maju čokoladicom posle se*sa sa Zvezdanom – rekla je Milica.

Detaljnije pogledajte u nastavku: