Home Zanimljivosti “NEĆE SE VRAĆATI U NAŠ STAN”: Otpisao Anđelu nakon raskida sa Zvezdanom...

“NEĆE SE VRAĆATI U NAŠ STAN”: Otpisao Anđelu nakon raskida sa Zvezdanom – “Nema šta da mi bude žao…”

682
0
Zvezdan Slavnic, Andela Duricic, Zoran Moka Slavnic,
Zvezdan Slavnic, Andela Duricic, Zoran Moka Slavnic,

Prihvatio je njihovu odluku…

Bivši učesnici rijalitija “Zadruga”, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, koji su diskvalifikovani iz šeste sezone zbog kršenja pravila, stavili su tačku na svoju ljubav.

Anđela Đuričić otišla je u rodnu Crnu Goru kod roditelja, dok je Zvezdan ostao u stanu oca Moke Slavnića.

Povodom raskida Zvezdana i Anđele, sada se oglasio Moka, koji je na društvenim mrežama tvrdio kako obožava novu snajku.

Sada je izjavio kako ne dolazi u obzir da se ona vrati u njegov stan.

– Istina je da su raskinuli, ali to je njihova stvar. Ja se u to ne mešam, neka rade kako žele. Zvezdan je sa mnom u stanu, ona je otišla i kod nas se vraćati neće. Ne znam da li su njene stvari i dalje tu i nema meni šta da bude žao, kao što sam rekao, ja se njima ne mešam i to nema veze sa mnom – izjavio je stariji Slavnić za “Blic”.

Da podsetimo, Anđela se vratila u rodnu Crnu Goru kod svojih roditelja, Zvezdan je ostao u Beogradu, a kako prenose domaći mediji, ova vest je šokirala mnoge.

– Anđela je šokirala prijatelje i porodicu kada im je rekla da je raskinula sa Zvezdanom! Do pre samo nekoliko dana govorila je o njemu u superlativima, ali i o zajedničkoj emisiji koju rade na Hajp televiziji. Međutim, juče je najbližima rekla da ne može više da izdrži veliki pritisak javnosti i da je odlučila da zauvek raskrsti sa Zvezdanom – priča izvor blizak Anđeli.

Đuričićevoj je, međutim, od pritiska javnosti više smetalo Zvezdanovo ponašanje.

– Kada su izašli iz “Zadruge”, oboje su imali višak slobodnog vremena. Slavnić se uželeo noćnih izlazaka sa svojim drugarima, pa je s njima provodio i dane i noći. Za to vreme Anđela je sama sedela u stanu… Jedno vreme to joj nije smetalo, ali onda ga je nekoliko puta pitala da je povede sa sobom, a on nije hteo! Anđeli je to teško palo, naročito zato što nema prijatelje u Beogradu, svi su joj u Crnoj Gori, pa je morala da ostaje sama kod kuće – priča izvor i dodaje da je sa Zvezdanom raskrstila proteklog vikenda:

– Kada se u subotu vratio iz grada, rekla mu je da ne želi više da bude sa njim, makar na neko vreme dok se ne dovede u red! U početku je negodovao, ali je na kraju prihvatio njenu odluku. Spakovala se i u nedelju se vratila u rodne Đenoviće kod svojih roditelja. Tamo želi da se odmori, dođe sebi i vidi šta će dalje sa svojim životom – tvrdi izvor za “Informer”.