Home Zanimljivosti STIGLA REAKCIJA IZ CRNE GORE: Anđelina porodica nije dobro prihvatila raskid sa...

STIGLA REAKCIJA IZ CRNE GORE: Anđelina porodica nije dobro prihvatila raskid sa Zvezdanom…

5276
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Šokirali su se kad su saznali…

Diskvalifikovani učesnici “Zadruge 6” Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić iznenada su raskinuli.

Nakon naizgled mirnog perioda, stavili su tačku na svoju ljubav.

Anđela se spakovala i vratila u Crnu Goru kod svojih roditelja, dok je Zvezdan ostao sam u Beogradu.

Ova vest je šokirala mnoge, budući da su na mrežama sve vreme predstavljali svoju vezu kao mnogo bolju i skladniju od one koju smo imali prilike da vidimo u rijalitiju.

– Anđela je šokirala prijatelje i porodicu kada im je rekla da je raskinula sa Zvezdanom! Do pre samo nekoliko dana govorila je o njemu u superlativima, ali i o zajedničkoj emisiji koju rade na Hajp televiziji. Međutim, juče je najbližima rekla da ne može više da izdrži veliki pritisak javnosti i da je odlučila da zauvek raskrsti sa Zvezdanom – priča izvor blizak Anđeli.

Kako dalje navodi, Đuričićevoj je navodno više od javnog pritiska smetalo Slavnićevo ponašanje.

– Kada su izašli iz “Zadruge”, oboje su imali višak slobodnog vremena. Slavnić se uželeo noćnih izlazaka sa svojim drugarima, pa je s njima provodio i dane i noći. Za to vreme Anđela je sama sedela u stanu… Jedno vreme to joj nije smetalo, ali onda ga je nekoliko puta pitala da je povede sa sobom, a on nije hteo! Anđeli je to teško palo, naročito zato što nema prijatelje u Beogradu, svi su joj u Crnoj Gori, pa je morala da ostaje sama kod kuće – priča izvor i dodaje da je sa Zvezdanom raskrstila proteklog vikenda:

– Kada se u subotu vratio iz grada, rekla mu je da ne želi više da bude sa njim, makar na neko vreme dok se ne dovede u red! U početku je negodovao, ali je na kraju prihvatio njenu odluku. Spakovala se i u nedelju se vratila u rodne Đenoviće kod svojih roditelja. Tamo želi da se odmori, dođe sebi i vidi šta će dalje sa svojim životom – kaže izvor za “Informer”.

Previous article“POJAVILA SE ISPRED MOJE ZGRADE”: “Ne znam kako zna gde živim” – Dalilina kuma progoni Aleksandru… (VIDEO)
Next article“OSEĆAM SE NIKAD BOLJE”: Prvo oglašavanje nakon raskida Zvezdana i Anđele…