Home Zanimljivosti TVRDI DA JE KUMA MILION PUTA SLAGALA: Ana pobesnela jer je pokazala...

TVRDI DA JE KUMA MILION PUTA SLAGALA: Ana pobesnela jer je pokazala Zvezdanova pisma… (VIDEO)

380
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Obaviće ozbiljan razgovor u četiri oka…

Ivana Šopić je u emisiji “Narod pita” ugostila Anu Ćurčić, Aleksandru Nikolić i Lepog Miću. Voditeljka je razgovarala sa Anom o izjavama koje je za medije davala njena kuma, Milena Kačavenda, dok je ona boravila u rijalitiju.

Ćurčićeva je izjavila da je njena kuma više puta slagala i da nije istina ono što je pričala o poznanstvu između Zvezdana Slavnića i Aleksandre.

– Tvoja kuma je rekla da su Zvezdan i Aleksandra bili pre Zadruge zajedno i da su neki momci spasili Aleksandru od Zvezdana – rekla je Ivana.

– Ja sam pre neko veče rekla da tvrdim da on nju nije znao pre Zadruge i stojim iza toga. To što je Milena pričala nija tačno, ne znam što je to rekla. Ne znam zašto je Aleksandra bila tema Mileni – rekla je Ana.

– Tvoja kuma je rekla da se Aleksandra folira jer se oni dobro znaju, bili su mnogo ranije zajedno, bili su u aferi i komuniciraju očima – rekla je Ivana.

– Dečko koji zna Aleksandru i mene, o njoj mi je rekao da je poznaje. Ja tvrdim da nije poznavala Zvezdana pre Zadruge, totalno mi je strano da je ona ikad postojala u Zvezdanovom životu. Sigurna sam da nije tačno. Ja sam za Aleksandru pitala tog mog druga. To nije tačno – rekla je Ana.

– Da li je iznosila još nešto što nije istinito? – pitala je Ivana

– Jeste – rekla je Ana.

– Kako si ti reagovala o toj nepostojećoj priči? – pitala je Ivana

– Po izlasku sam dosta toga pročitala. Videla sam da je on kao valjda nasrtao na mene, pa su me neki momci valjda spasili od njega. Upoznala sam ga u Zadruzi, ne znamo se pre toga i imamo tog zajedničkog prijatelja – rekla je Aleks.

– Ne znaju se ljudi uopšte. Bila je priča da se i sa Majom, a nju je upoznao na sistematskom za Zadrugu – rekla je Ana.

– Donosila je kuma i pisma – rekla je Ivana.

– Znam Ivana, nisu smela da budu izneta nikako. Nismo razgovarale oko toga, razgovaraćemo u četiri zida – rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u nastavku: