Home Zanimljivosti BUKTI OBRAČUN IZMEĐU ANE I KUME: Ćurčićeva izdala Kačavendu – Poručila samo...

BUKTI OBRAČUN IZMEĐU ANE I KUME: Ćurčićeva izdala Kačavendu – Poručila samo jednu ozbiljnu stvar…

449
0
Milena Kacavenda, Ana Curcic,
Milena Kacavenda, Ana Curcic,

Ovome se niko nije nadao…

Drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić gostovala je pre nekoliko dana u emisiji “Narod pita” i tom prilikom šokirala mnoge kada je zauzela suprotnu stranu od one na kojoj je njena kuma Milena Kačavenda, koja ju je podržavala mesecima.

Ana je istakla da je njena kuma zapravo iznela niz laži u javnost, dok je ona bila u Beloj kući.

Kako je navela, Kačavenda je između ostalog slagala kada je rekla da je njen bivši vanbračni suprug, Zvezdan Slavnić, pobednicu “Zadruge 6” Aleks Nikolić upoznao i pre šeste sezone.

Takođe, u nastavku razgovora istakla je da saznanja koja je voditeljka Ivana Šopić iznela u emisiji da je dobila poruku od Aninog fana koji tvrdi da je slao novac, a da do nje to nije došlo.

Onda su se osvrnuli na sumnje da je kuma Milena pokrala i za sebe uzela sve što je trebalo da pripadne njoj.

Sada se rasprava proširila i na Instagram gde je jedna korisnica obavestila Milenu da je Ana demantovala njene pojedine izjave, a odgovor Kačavenda naveo je mnoge da pomisle kako su njih dve raskrstile, ili da će do toga tek doći.

Instagram,
Instagram,

– Jadna naša fejk kuma…Očekivala je da će je Anći podržati u lažima izrečenim. Čak je sama sebe predstavila Aninom kumom…Dok je Ana predstavljala kao “dobru drugaricu”, pa kada takve sitnice žena laže (bedan pokušaj reprize “Zadruge 1”) možemo još svašta očekivati u drami kuma vs Ana – pisalo je na instagram storiju, uz koji je stajao i komentar Milene na konstataciju gledateljke da je Ana izjavila kako je iznosila neistine:

– Gledam ženska, branila Zvezdana, pa što da ne brani Bujanovku – napisala je Kačavenda.