Home Zanimljivosti “TO SU PROKLETE PARE”: Aleksandra otvorila dušu o radu u Bujanovcu –...

“TO SU PROKLETE PARE”: Aleksandra otvorila dušu o radu u Bujanovcu – Otkrila da je zarađivala ogromnu cifru…

508
0
Aleksandra Nikolic,
Aleksandra Nikolic,

Otkrila sve detalje…

Pobednica “Zadruge 6”, Aleksandra Aleks Nikolić je u jednoj svojoj ispovesti pričala o svom odlasku u Bujanovac.

Ona je tvrdila da je krenula putem animir dame, kako bi mogla majci da kupi lekove i da ima za život.

– Prijatelj me je nagovorio da uđem u “Zadrugu”. I tada se po ćoškovima kuće govorilo da sam ovakva ili onakva. Niti sam bila u Turskoj u zatvoru, niti sam se bavila prostitucijom. Priznala sam da sam radila kao promoterka, kao animir dama – izjavila je Nikolićeva.

– Ja sam želela da stvorim nešto od svog života. Da ga promenim. Da ne radim posao koji sam radila pre ulaska. Meni su ljudi tamo pričali da postoje dokazi da sam radila ovo ili ono.

– Uvek je postojao neki crv sumnje kada sam to radila, plašila sam se za svoju sigurnost. Hvala Bogu, imala sam sreće. Od toga može fino da se zaradi, od 1000 – 5000 evra. Ali to je proklet novac – rekla je ona, pa dodala:

– Kako dođe, tako i ode. Znam za nekoliko devojaka koje su radile isto što i ja, ali samo nikada nisu javno priznale to. Ja sam radila grudi i usne. To sam videla od devojaka koje su radile.

– Meni je greška to što sam uradila ova prevelika usta. Meni su tu svašta nudili. Stanove, sumanute sume novca, telefone, šoping. Ja sam celog života okružena opasnim momcima – pričala je Nikolićeva.

Njena majka Slovenka pričala je da nije imala pojma da je Aleksandra bila animir dama.

Previous articleKAKO JE IZGLEDALA ALEKSANDRA NIKOLIĆ KAO ANIMIR DAMA: Sa starijim gospodinom – Ne liči na sebe…
Next articleANA ĆURČIĆ U CENTRU SKANDALA – AFERA “200 EVRA”: Isplivale najnovije informacije – “Da kači sve protiv nje…”