Home Zanimljivosti STUPILI U LJUBAVNU VEZU – SAD ULAZE ZAJEDNO U ZADRUGU 7: U...

STUPILI U LJUBAVNU VEZU – SAD ULAZE ZAJEDNO U ZADRUGU 7: U medijima odjeknula vest – “Nas ništa ne koči u ulasku…”

8031
0
Zadruga,
Zadruga,

Oglasio se…

Fanovi “Zadruge” sa nestrpljenjem očekuju početak sedme sezone pod nazivom “Zadruga 7 Elita”. Upravo ovaj naziv dovoljno intrigira, jer ono što najviše zanima publiku upravo jesu imena učesnika.

Otkako je Željko Mitrović objavio da će nova sezona startovati ove jeseni, te da će se učesnici boriti za 100.000 evra, umesto dosadašnjih 50.000 evra, kao i da će drugo, treće i četvrto mesto osvojiti po 50 hiljada evra, u javnosti ne prestaje da se spekuliše ko bi se ove sezone mogao naći pred kamerama “Pinkovog” rijalitija.

U medijima je odjeknula vest i da će novi učesnik Zadruge 7 biti Stefan Mihić, koji je već bio učesnik pete sezone, ali i Sofija Una Manić, koja je bila učesnica šeste sezone.

U medijima se spekuliše da su oni postali ljubavni par, te da će kao par i ući u sedmu sezonu, a za domaće medije se oglasio Stefan:

– Postoji razgovor sa produkcijom od ranije, postoji sve, ja neću da trčim pred rudu , Saša Mirković organizuje nešto što će biti jako ozbiljno, ja želim da uđem u Zadrugu, Zadruga je za mene prioritet, ja njih jako poštujem. Nismo potpisali ugovor, nije niko potpisao ugovor, čak ni Miljana – rekao je Mihić i dodao:

– Ona je stvarno dobila ponudu, ja sam imao prošle, ali nisam želeo da uđem. Nas ništa ne koči u ulasku – rekao je Mihić, a na pitanje da li je stvarno u ljubavnom odnosu sa Unom kao što mediji pišu s obzirom da postoje fotografije gde se grle, Stefan je rekao:

Stefan Mihic, Sofija Una Manic,
Stefan Mihic, Sofija Una Manic,

– Teško je reći da smo zajedno, meni je dosta potrebno vreme da upoznam osobu, steknem poverenje i da budemo prijatelji. Za sad je to upoznavanje na nekom većem nivou. Da, kao zajedno smo ali u skladu sa svojim iskustvom i godinama, da bih nekoga nazvao “vezom”, potrebno je dosta ulaganja i sigurnosti u tu osobu, koja je prava za mene. Potrebno je vreme, upoznavanje i vreme da bih nekoga zaista nazvao devojkom, svojom devojkom. Viđamo se, čujemo se non-stop, sve su to elementi veze, ali nikada ne znaš šta nosi dan, a šta noć. Svakako je da imam dobru volju i da bih voleo da i ona uđe sa mnom, kako bismo produbili odnos. Videćemo – rekao je.

– Mi smo deca Pinka, naravno da nam je Zadruga prioritet, ali da veoma poštujemo i Hype televiziju i Sašu Mirkovića i zaista bismo želeli da budeo deo ovog elitnog projekta, ali ćemo svakako saslušati i ponudu Mirkovića koji nas je kontaktirao iako bismo mi više voleli da pitpišemo ugovor za Zadrugu – zaključio je Mihić.

POTENCIJALNI UČESNICI “ZADRUGE 7”

Kako se spekuliše, u “Elitu” će ući istaknuti igrači “Zadruge”, “Farme”, “Parova”, “Dvora” i “Velikog brata”, a neka imena koja se već ističu su pobednici pomenutih rijalitija, među kojima su: Vladimir Arsić Arsa, Žarko Stojanović i drugi.

Miljana Kulić nedavno je uslikana ispred Pink televizije i tom prilikom je otkrila da je stigla kako bi pregovalrala sa produkcijom o ulasku u sedmu sezonu.

Fanovi su izrazili želju da ponovo u rijalitiju vide Staniju Dobrojević, kao i Miloša Bojanića, međutim oni se ovim povodom još uvek nisu oglasili.

Kako je Milica Mitrović najavila na svom profilu, svako ko želi da se prijavi, može da pošalje svoju biografiju i profil, a ispod objave se prvi prijavio Marko Janjušević Janjuš.

Osim njega, publika žarko želi da se ponovo smeje na duhovite opaske pevačice Bebi Dol, a ona je, kako “Republika” navodi, morala da odbije primamljivu ponudu zbog obaveza koje ima kod kuće i bolesnih roditelja.

– Mnogi komentarišu da bi reper Ivan Ivanović Đus, koji je 2011. pobedio u rijalitiju “Dvor” i bio apsolutni miljenik publike, bio zanimljiv takmičar u novoj sezoni, ali sve je sada na produkciji, oni će na kraju odlučiti koga će zvati i koji im se ugao bude najviše svideo. Svakako nas očekuje spektakl i brojna iznenađenja – istakao je izvor za “Republiku”.

Na društvenim mrežama kruži snimak na kom se bivša učesnica “Parova”, Snežana Jovičić pohvalila da se nalazi u zgradi Pinka. U opisu je napisala “Pink TV, rijaliti Elita”, pa se nagađa da je i ona jedna od budućih učesnica.

– Spremite se za “Zadrugu 7 Elite” – najavio je i bivši zadrgar Stefan Mihić na svom Instagramu, koji je za domaće medije otkrio da planira ulazak, ali da još uvek nije potpisao ugovor sa produkcijom.