Home Zanimljivosti KONAČNO PROGOVORIO: Pogledajte kako je Ša reagovao na Tarin raskid na dan...

KONAČNO PROGOVORIO: Pogledajte kako je Ša reagovao na Tarin raskid na dan njegovog venčanja… (VIDEO)

446
0
Tara Simov, Nenad Aleksic Sa,
Tara Simov, Nenad Aleksic Sa,

Otkrio šta misli o raskidu svoje bivše devojke…

Reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša je prošle nedelje imao crkveno venčanje u Kraljevu, gde mu je sudbonosno “Da” izgovorila supruga Vanja. Skoro u isto vreme njegova bivša devojka Tara Simov raskinula je sa svojim verenikom Danilom Raičevićem, a Ša je progovorio o ovim dešavanjima.

U emisiji “Narod pita”, Ivana Šopić je bila spremna da postavi mnoga nezgodna pitanja reperu.

– Prošle nedelje si upriličio svadbu sa izabranicom Vanjom, kakvi su utisci – pitala je Ivana.

– Sad malo odmaramo nakon cele jurnjave, organizacije, sada se sve nekako sleglo. Sada gledamo mi da ispoštujemo druge koji se venčavaju, imaju rođendane, a kad sve to prođe onda idemo na medeni mesec, mi to zovemo odmor. Ne znamo gde ćemo, sešćemo, pa ćemo izabrati destinaciju. Gde god kaže žena, mi idemo, ona ume dobro da izabere – priznao je Ša.

– Kakvi su vam planovi za dalje -pitala je Šopićka.

– Planiramo da se selimo, Bože zdravlja jednog dana i da proširimo porodicu. Živimo nas troje sada, njen sin Viktor, Vanja i ja… Mislim da je vreme da uzmemo nešto veće, da nam bude malo komfornije – rekao je reper.

– U koje prijatelje si se razočarao – glasilo je pitanje.

– Ne bih da kažem, ali ti ljudi će skapirati vremenom da neću biti tu za njih ni u jednom trenutku. Previše sam, tokom svih prethodnih godina mog života, pažnje poklanjao ljudima, malo sebi. Ok, uvek sam bio tu za porodicu, a društvu treba ovo, treba ono… Kad meni bilo šta treba, makar da mi dođu na venčanje, da me ispoštuju… Nisam pravio svadbu zbog poklona i novca, rekao sam:”Samo dođite”. Mnogi nisu ispoštovali sa nekim glupim razlozima. Odlučio sam da ne budem tu za prijatelje u narednom periodu, već samo i isključivo za porodicu – odgovorio je.

– Kako komentarišeš to što se u medijima, baš na dan kada si imao na svadbu, pojavila vest o razlazu Tare Simov i njenog partnera Danila Raičevića – a za pitanjem je usledio muk.

– Nemam komentar – rekao je Ša.

Pogledajte prilog:

Previous articleKULIĆI MORALI DA PREKINU ODMOR ZBOG MALOG DETETA: Marija se hitno oglasila i otkrila šta se dešava…
Next article“MAMA TI SE DELILA S KIM JE STIGLA JER TI JE OTAC ZLO”: Žestoko udarila na Dalilu – Nastao opšti haos…