Home Zanimljivosti ALEKSANDRA NIKOLIĆ NIJE DOBILA GLAVNU NAGRADU ZA POBEDU U ZADRUZI: Filip Car...

ALEKSANDRA NIKOLIĆ NIJE DOBILA GLAVNU NAGRADU ZA POBEDU U ZADRUZI: Filip Car otkrio šta se desilo… (VIDEO)

1122
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

“Napadaju me, šalju mi poruke, ej da sam ja sa nekim zbog pobede i podrške…”

Bivši učesnik Zadruge Filip Car je otkrio da je definitivno stavio tačku na odnos sa Aleksandrom Nikolić, njegovom bivšom verenicom i pobednicom šeste sezone Zadruge.

Car je otkrio i detalje raskida uz reči da ne želi ništa ružno da govori o Nikolićevoj, jer je voli, ali da se neke stvari ne mogu tolerisati, te da je doneo odluku da ne želi da bude sa njom više.

– Neću da dajem izjave i neću da pričam ništa loše o Aleksandri – rekao je Car.

– Napadaju me, šalju mi poruke, ej da sam ja sa nekim zbog pobede i podrške – besan je bio Filip.

– Devojka nije još dobila glavnu nagradu u septembru će valjda, uplaćeno joj je 6.000 evra honorara. Isto je kažnjena i ne znam šta. Da slušam ja to neko meni da priča da se borim sa time – kaže on.

Car se osvrnuo i na Aleksandrine iznenadne odlaske u Beograd, te zamerio zašto je iznajmila stan, te izbegava da dođe kod njega u Crikvenicu:

– Ako meni kažeš na telefon da ima neki givajvej da ga odigram, onda mi reci. Ne možeš ti to slikati tamo, pa da se nalaziš preko interneta sa tom osobom. Odmah ide rasprava jer meni to smeta. Zašto stan iznajmljivati u Beogradu protiv moje volje i volje tvoje porodice, kad možemo da živimo u Crikvenici. Zašto sada druženje sa Anom Spasojević, ako meni to ne prija. Zašto ne dođeš kod mene posle Pariza. Šta sam ja, veza na telefon, veza na daljinu? Odjednom ide auto-škola i instruktor. A instruktor ćelav i istetoviran, vozite se i snimate. Pa Ana Spasojević na Vocapu… Evo kažem javno, razišli smo se, jer sam progutao puno stvari koje sam stavljao po strani – započeo je Car.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!