Home Zanimljivosti BEBICA HOĆE DA UĐE U RIJALITI PREKO MILJANE: Kulićeva pobesnela – Vanredno...

BEBICA HOĆE DA UĐE U RIJALITI PREKO MILJANE: Kulićeva pobesnela – Vanredno telefonsko uključenje… (VIDEO)

344
0
Miljana Kulic, Marija Kulic, Nenad Macanovic,
Miljana Kulic, Marija Kulic, Nenad Macanovic,

“Mrtav je za mene, ne postoji…”

Miljana Kulić otkrila je da je presekla tabak i raskrstila sa Nenadom Macanovićem Bebicom, te se prisetila veze sa Lazarom Čolićem Zolom i priznala da joj je obeležio deo života.

Miljana je uživo u programu, dok su gosti emisije bili Marko Marković i Anita Stanojlović, rekla da je više volela Zolu, ali da nijednom od njih dvojice ne bi pomogla, kao i da smatra da Bebica želi da uđe u rijaliti preko nje, samim tim što je u tom trenutku pisao Marku poruke.

– Marko, da li si raspoložen da nam kažeš šta ti je Bebica napisao? – upitala je Ana.

– Ne bih da kažem, jer sam lojalan. Drug sam i prijatelj, ne bih da kažem šta je on napisao. On pozdravlja prihvatilište, a ostatak konverzacije ostaje među nama – otkrio je Marko.

– Miljana je opet na vezi – rekla je Ana.

– Čim on piše Marku, to je dokaz da želi da uđe u rijaliti. Mene ne zanima pta on piše Marku. Mrtav je za mene, ne postoji – rekla je Miljana.

– Ja mislim da sa Zolo nisi raskrstila, da li je tako? – upitala je Ana.

– To je tvoje mišljenje. Moram samo da priznam da sam Zolu mnogo više volela. Smejali smo se, imali lepe trenutke, priređivao mi je iznenađenja – kazala je Miljana.

– Kada bi morala da ukažeš pomoć Nenadu ili Zoli, kome bi je ukazala? Da li bi palačinku dala prvom ili drugom? – upitaa je Ana.

– Nikome ne bih pomogla. Neka podele – kaže ona.

Pogledajte prilog:

Previous articleZOLA JE GLAVNI KRIVAC ZA RASKID MILJANE I BEBICE: Kulićeva konačno sve priznala – “Bila sam sa njim da ne sekiram majku…” (VIDEO)
Next articleRASKID FILIPA CARA I ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Nakon što je upleten Zvezdan Slavnić u dramu – Javno objavio raskid…