Home Zanimljivosti SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA: Filip Car upao usred emisije zbog Aleksandrinog postupka… (VIDEO)

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA: Filip Car upao usred emisije zbog Aleksandrinog postupka… (VIDEO)

693
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Drama za vreme reklama…

Pobednica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić gostovala je u emisiji “Narod pita” zajedno sa drugoplasiranom učesnicom Anom Ćurčić.

Iako su mesece u Beloj kući provodile u skladu i miru, Aleksandra i Ana su u programu uživo pokazale da se zapravo ne podnose i da mnogo toga zameraju jedna drugoj.

Ćurčićeva i Nikolićeva su imale žestok okršaj u emisiji, koji je eskalirao do toga da je Nikolićeva pozvala policiju jer se navodno osetila ugroženo.

– Žena mi preti ovde nekim ljudima, ne znam o čemu ona priča… Da, ja sam u emisiji – pričala je Aleksandra u pozivu sa policijom.

– Zašto je krenula svađa – pitala je voditeljka.

– Zato što je neko ko se lažno predstavlja – rekla je Ana.

Kako je situacija otišla predaleko, u razgovor se, telefonskim putem uključio i Aleksandrin verenik Filip Car, koji je u tom trenutku snimao lajv na TikToku, pa je njihov razgovor otišao u etar.

– Jesu li sad reklame? Pa šta radiš bre, imaš 25 godina ideš u emisiju da se svađaš sa nekim duplo starijim od sebe. Ako ti preti, kažeš samo: “Gospođo, kad bude pitanje o Vama, Vašem životu i odnosima, budite konkretni, a kada sam ja u pitanju, to je sve rekla kazala… – pričao je Filip i savetovao Nikolićevu, a kamera je sve snimila.

Filipovo uključenje pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Pogledajte prilog:

Previous articlePOZLILO JOJ ZBOG DRAME: Zdravstveno stanje kritično – Aleksandra zabrinuta za svoju majku… (VIDEO)
Next articleNA RAZGOVORU SA PRODUKCIJOM: Nakon haosa sa Miljanom povukao drastičan potez – Ovo nije smeo da uradi…