Home Zanimljivosti IZMIŠLJOTINA ZBOG NOVCA: Filip Car i Aleksandra Nikolić su sve lažirali –...

IZMIŠLJOTINA ZBOG NOVCA: Filip Car i Aleksandra Nikolić su sve lažirali – Ocinkario ih njegov prijatelj…

454
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Sve je do detalja osmišljeno…

Aleksandra Nikolić i Filip Car lažirali su raskid veze kako bi ona mogla da smuva starijeg biznismena koga su oboje tipovali zbog para.

Pobednica Zadruge šest i njen dojučerašnji verenik navodno su prekinuli veridbu i sve planove koje su imali, a razlog je bila nesnosna ljubomora sa obe strane.

Čim su se vratili iz Pariza, počele u navodne svađe, a onda je usledio i raskid.

Nije izostala drama, pljuvanje i ružne reči. Naš izvor blizak starleti otkriva da je u pitanju dogovor između kontroverznog para.

– Aleksandra i Flip su sve smislili i samo budala bi mogla da im veruje da su raskinuli iz ovih smešnih razloga koje navode. Njih dvoje su se našli i oboje su namazani, koristoljubivi i najviše na svetu vole novac. Svesni su da je popularnost prolazna, da nema prihoda ukoliko ne uđu u sedmu sezonu, odnosno Elitu, da će biti zaboravljeni i da će isplivati neki drugi likovi. Svesni da kao par teško mogu da profitiraju. Njima je spontano iskrsla šansa koju nikako nisu želeli da propuste. Car je odmah u svemu video mogućnost da završi poslove koje je planirao, između ostalog, da sredi jedan sprat u kući u Crikvenici, kako bi on i Aleks mogli da budu sami, odvojeni od njegove porodice – počinje priču muška osoba bliska nekadašnjem učesnike Zadruge iz Hrvatske.

– Njih dvoje su nedavno bili turistički u Parizu, kako bi se odmorili od svega. Tamo su upoznali jednog biznismena poreklom iz Novog Sada, koji u Francuskom gradu poseduje bogatstvo. On ih je oboje pratio u Zadruzi i želeo je da ih upozna i počasti ih. Izveo ih je nekoliko puta na neke ručkove i večere i odlepio je za Aleks. Car je to primetio i odmah mu je sinula ideja kako da iskoriste gospodina koji se pokazao kao veoma galantan, a nije ni krio kakav biznis ima i da je težak milione. On i Aleks su se dogovorili da ona krene da piše poruke tom bogatašu i da izvuče pare od njega. Kada je matori rekao da neće ništa sa njom dok ima dečka i to su rešili – nastavlja izvor blizak rijaliti paru.

Onda na kraju razgovora otkriva i kako su uspeli da ga nasamare:

– Svesni da preko društvenih mreža sve brzo plane i sve se sazna, počeli su da plasiraju priču kako je došli do svađe. U sve su upetaljili i Anđelu Đuričić, koja je baš tada došla u Crikvenicu da snimi emisuju sa Carem. Napravili su svađu i raskid da bi Aleks uspela da smuva matorog tajkuna iz Pariza i uzme mu pare. Biznismen je presrećan i već je počeo da se otvara kada je novac u pitanju. Nije ni takao Aleks, a nema čak ni govora o tome kada bi njih dvoje mogli ponovo da se sretnu, ali on je toliko odlepio za njom. Njemu je čast što je ona ostavila Cara zbog njega, i što može da joj ostvari njene želje. On Aleks šalje novac, poklone i sve što mu ona zatraži. Filip i Aleksandra se čuju preko telefona i oboje trljaju ruke zbog zajedničke prevare koju su napravili – završava Filipov prijatelj koji je želeo da ostane anoniman.

Previous articleFILIP CAR IZGUBIO KONTROLU – POMINJE MRTVE: Pale ozbiljne pretnje – Aleksandra nije znala šta je snašlo… (VIDEO)
Next article“DRUGI ĆE GLEDATI I DIVITI SE”: Đedović razvezao jezik pred ulazak u Zadrugu – Najavio nešto neočekivano…