Home Zanimljivosti “POTROŠENA I OFUCANA – VREDIŠ 50 EVRA”: Ana Ćurčić uništila Aleksandru Nikolić...

“POTROŠENA I OFUCANA – VREDIŠ 50 EVRA”: Ana Ćurčić uništila Aleksandru Nikolić – “Ti si Fića, a ja Ferari…”

1207
0
Ana Curcic, Aleksandra Nikolic,
Ana Curcic, Aleksandra Nikolic,

I nakon emisije, rat se nastavlja…

Gledaoci “Pink” televizije imali su priliku da prate žestok sukob bivših takmičarki “Zadruge”, Aleksandre Nikolić i Ane Ćurčić.

Aleksandra je iznela tvrdnju kako se emotivni partner Ćurčićeve Aca Bulić raspitivao za nju, a Ana je odlučila da joj ne ostane dužna.

Bura se nakon emisije “Narod pita” nije stišala.

Ana Ćurčić je odlučila da putem domaćih medija zada bivšoj rijaliti cimerki udarac koji će teško zaboraviti:

– Živo me zanima odakle kompletno izoperisanoj Aljeks Mimi, Vitinoj Draguljici i bivšoj konkubini pokojnog Žareta sa broda Sava, koji je bio stariji od Slovenke, osobi koja je proterana iz Turske i Švice zbog, kako kažu, bavljenja najstarijim zanatom, osobi koja je za sitne pare bila kafanska frajla u Bujanovcu, osobi koju je oženjeni, pokojni dečko Albanac iz MKD izbacio iz auta i ostavio na granici kao potrošenu k*rvu, osobi za koju je koljač Lalić iz klana Belivuk izjavio da je uživo akrep, ovoliko samopouzdanje?!

– Anin dečko nije morao da se specijalno raspituje o životu Aljeks Mime, jer je isti opšte poznat javnosti. Međutim, jasno je da se Aljeks Mima, koja kaže da je u ozbiljnoj vezi sa Filipom Carem, i te kako raspituje o mojoj i njegovoj vezi, i fantazira da bi Aca bio sa njom pored žive Ane koju u tom smislu omalovažava.

– Takođe je jasno da Aljeks, koja izgleda kao ofucana rumunska, drumska k*rva od 50 evra nije imala herca da pročita komentare o sebi od sinoć, jer da jeste ukapirala bi da većina muškaraca nju i mene vizuelno porede kao Ferari i Fiću!

– Ipak, vrhunac paradoksalnosti je kada vam neko poput Slovenkine kćeri Aljeks Mime telećeg pogleda i biografije sa kojom se sprda Balkan kaže da živite cirkus od života – istakla je ona.

Previous articleUDARIO NA “WC PRIJATELJSTVO”: Marko Đedović najavio raskrinkavanje Ane Ćurčić – Zna sve njene tajne…
Next articleSVI BRUJE O POTEZU ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Proganja Filipa Cara – Moli za drugu šansu…