Home Zanimljivosti ANĐELA NAKON KRŠENJA DOGOVORA DOBIJA OTKAZ: Direktor najavio astronomsku kaznu…

ANĐELA NAKON KRŠENJA DOGOVORA DOBIJA OTKAZ: Direktor najavio astronomsku kaznu…

727
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Au, ovo niko nije očekivao…

Saša Mirković, estradni menadžer i vlasnik televizije Hajp, obavestio je javnost putem svog Instagram naloga da svi zaposleni na njegovoj televiziji, posebno voditelji ne treba da imaju lajvove preko Tiktoka i da zarađuju putem giftova od svojih obožavalaca.

Objava je iznenadila mnoge pošto na ovoj televiziji radi nekoliko bivših zadrugara, a svi dobro znamo da su se rijaliti učesnici preko leta gotovo preselili na ovu kinesku socijalnu platformu gde, kako se to kroz šalu kaže, “prose” od giftove.

Vrlo brzo je Dalila Dragojević potvrdila da je dala otkaz na mesto voditeljke na Hajpu.

Ona je u izjavi za domaće medije istakal da Tiktok nije presudan za raskidanje saradnje i da se sve završilo na prijateljkoj bazi.

Međutim, vrlo brzo je utvrđeno da su se vlasnik televizije i Dragojevićka otpratili sa društvenih mreža te su obožavaoci posumnjali da se sve nije završilo na drugarskoj osnovi.

Još više je iznenadila Anđela Đuričić, koja takođe radi na ovoj televiziji kao voditeljka. Ona je putem Instagrama najavila da će održati Tiktok lajv u 19 i 30 i na taj način se direktno ogradila od želja svog direktora.

Ipak, Mirković je ponovio svoju želju preko svog Instagrama i pojačao preteći ton u njoj.

– Hajp oštro zabranjuje od večeras svim voditeljima oglašavanje u tzv. LIVE uključenjima na TT na bilo koji način i bilo kakvo “prenošenje novca” jer sva lica na Hajp imaju veoma dobre zarade. Ko to uradi biće odmah udaljen iz Hajp produkcije i snosiće kazne po ugovoru koji imaju – stoji u objavi.

Instagram,
Instagram,

Anđela će morati očigledno da pripazi kako ne bi ostala bez psola i još platila veliku kaznu zbog kršenja ugovora.