Home Zanimljivosti ANĐELA SE ODMAH OGLASILA NAKON ŠTO JE VLASNIK NAJAVIO OTKAZ: Potvrdila da...

ANĐELA SE ODMAH OGLASILA NAKON ŠTO JE VLASNIK NAJAVIO OTKAZ: Potvrdila da je sve otkazala…

525
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Morala je da preseče…

Vlasnik televizije Hajp Saša Mirković zabranio je voditeljima na svojoj televiziji na imaju lajvove na društvenoj platformi Tiktok i da zarađuju putem giftova.

Svi spekulišu da je to bio jedan od razloga zašto je Dalila Dragojević dala otkaz na ovoj televiziji gde je imala autorsku emisiju “Da li sa… Dalilom”.

Mnoge je iznendilo to što se Anđela u prvom trenutku oglušila o ova naređenja te je najavila da će da održi lajv na Tiktoku u pola osam.

Saša Mirković je ponovio svoj diskurs pretnji na sopstvenom Instagram profilu, zapretivši ovog puta ne samo otkazom nego je nagovestio i krivičnu tužbu povodom kršenja ugovora.

– Hajp oštro zabranjuje od večeras svim voditeljima oglašavanje u tzv. LIVE uključenjima na TT na bilo koji način i bilo kakvo “prenošenje novca” jer sva lica na Hajpu imaju veoma dobre zarade. Ko to uradi biće odmah udaljen iz Hajp produkcije i snosiće kazne po ugovoru koji imaju – stoji u objavi.

Instagram,
Instagram,

Anđela je rešila da posluša svog šefa te je otkazala svoj Tiktok lajv te se oglasila posle Mirkovićevih pretnji da će ostati bez posla ako bude nastavila da zarađuje putem Tiktoka.

Ona je tom prilikom otkrila da je obustavila emitovanje svog programa na Tiktoku.

– Eto ljudi odjavila sam se zvanično večeras sa Tiktoka kao što znate, ubuduće se družimo na Instagramu, biće ponekad ovde lajv za vas koji me pdoržavate. Volim vas i ljubim puno – stoji u objavi.

Instagram,
Instagram,
Previous articleANĐELA NAKON KRŠENJA DOGOVORA DOBIJA OTKAZ: Direktor najavio astronomsku kaznu…
Next articleNIJE ZARADILA NIŠTA: Nakon Dalinog otkaza, Anđela iznela šokantne informacije – “Sve je snimljeno, možete da vidite…” (VIDEO)