Home Zanimljivosti GOTOVO JE SA SARADNJOM: Dalilino prvo oglašavanje nakon otkaza na televiziji –...

GOTOVO JE SA SARADNJOM: Dalilino prvo oglašavanje nakon otkaza na televiziji – Evo šta se desilo…

696
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Odluka koja je sve iznenadila…

Direktor Hajp televizije Saša Mirković je na svom Instagramu objavio da će od septembra meseca od svojih zaposlenih voditelja, novinara i tv lica zahtevati da obrišu svoje naloge na popularnoj mreži TikTok.

Te, da neće više dozvoljavati da “prose novac” na pomenutoj mreži.

Ova objava odmah je podigla ogromnu prašinu, budući da se neka od najpoznatijih imena ove televizije bave upravo TikTokom.

Među njima su Dalila Dragojević i Anđela Đuričić.

Ubrzo nakon Mirkovićeve objave, na svom Instagramu se oglasila Dalila, koja je obavestila javnost da je upravo dala otkaz na ovoj televiziji, te da razlog nije zabrana korišćenja TikToka, i da se sa vlasnikom razišla u miru.

Domaći mediji su odmah kontaktirali Dalilu kako bi saznali više informacija, te šta joj je u planu sada da radi.

– Dobro sam, trenutno sam na plaži. Ne mogu sada da razgovaram o tome, ali odluku nisam donela zbog TikToka. Saradnju sam završila u prijateljskim odnosima… Što se mojih daljih planova tiče, to se nikad ne zna. Nikad ne planiram stvari unapred, tako da videćemo, uglavnom još dugo ćemo se gledati – rekla je Dalila.

Ali nije želela da precizira da li misli na TikTok ili na neku drugu televiziju, već je samo rekla da ima u planu sve što obuhvata video produkciju.

Previous articleJOŠ PRE MESEC DANA POČEO HAOS: Bebica razvezao jezik o životu sa Kulićima – “Posle njih mi treba rehabilitacija…”
Next articleBEZ MILOSTI: Dalila učinila neverovatan potez nakon otkaza na televiziji – Osvetila se direktoru…