Home Zanimljivosti NASTAVLJA DA ŠOKIRA: Anđela Đuričić se hitno oglasila nakon što joj je...

NASTAVLJA DA ŠOKIRA: Anđela Đuričić se hitno oglasila nakon što joj je zabranjeno da zarađuje preko Tiktoka…

415
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Direktno…

Kao grom iz vedra neba je stigla objava Saše Mirkovića, estradnog menadžera i vlasnika televizije Hajp, da svi zapsoleni na njegovoj televiziji, posebno voditelji ne treba da imaju lajvove preko Tiktoka i da zarađuju putem giftova od svojih obožavalaca.

Objava je naišla na veliko iznenđenje pošto na ovoj televiziji radi nekoliko bivših zadrugara, a svi dobro znamo da su se rijaliti učesnici preko leta gotovo preselili na ovu kinesku socijalnu platformu gde, kako se to kroz šalu kaže, “prose”.

Svi su odmah pomislili na Dalilu Dragojević, zvezdu ove kablovske televizije, jer ona vlada ovom društvenom mrežom i spekuliše se da je zaradila dosta novca, ali i na Anđelu Đuričić koja takođe ima svoj profil na Tiktoku i dobija giftove od drugih tiktokera.

Nismo drugo čekali i Dalila je potvrdila da je dala otkaz.

– Obaveštavam sve ljude koji me prate i koji me vole, kao i one što me ne vole, da od danas nisam zaposlena na Hype televiziji. Odlazim u miru. Nije zbog pravila vezano za Tiktok, kao što se već piše. Druge stvari su u pitanju. Ali ako ćemo se voditi storijima, onda neka bude da je zbog Tiktoka. Još dugo ćete pratiti Dalilu. Volim vas – napisala je Dragojevićka na svom Instagram profilu.

Instagram,
Instagram,

Svi su čekali da vide kako će Anđela da reaguje na ovu zabranu pod pretnjom otkaza.

Sirena iz Đenovića se očigledno nije mnogo osvrtala na ono što je direktor televizije poručio, već je zakazala sledeće okupljanje na Tiktoku.

Po ovome se može zaključiti da Anđela ne želi da se odrekne Tiktoka i da po tome sledi svoju već sada bivšu koleginicu.

– Večeras live na Tiktoku od 19:30 – stoji u objavi uz napomenu da je svi zaprate na ovoj kineskoj društvenoj mreži.

Instagram,
Instagram,