Home Zanimljivosti DOBIJA JEZIVE PRETNJE: Druženje sa Anom došlo joj glave – Zorica Marković...

DOBIJA JEZIVE PRETNJE: Druženje sa Anom došlo joj glave – Zorica Marković donela drastičnu odluku…

18047
0
Zorica Markovic, Ana Curcic,
Zorica Markovic, Ana Curcic,

Podelila je i drugu stranu medalje sa javnošću…

Pevačica i bivša zadrugarka Zorica Marković još uvek snosi posledice zbog druženja sa Anom Ćurčić, pa svakodnevno dobija uvrede i pretnje.

Pevačica je rešila da se posveti sebi i karijeri, jer se od poslednje sezone rijalitija “Zadruga” još uvek nije oporavila, kako prenose mediji.

Kako kaže, prete joj zbog Ćurčićeve i Ace Bulića:

– U “Zadrugu 7” neću ulaziti, osećam se kao isceđen limun, jedva sam došla sebi. Nastavljam dalje svoj život. Osuđuju me, pljuju, krive, prete, ne znam šta je sa mozgovima ljudi i učesnika, urnišu me.

– Rade to zbog Ace i Ane, ali ja imam pravo da se družim sa kim hoću, pa i oni se druže sa kim žele, ko im brani.

– Šta će Ana da radi u svom životu mene ne zanima, ja se ne mešam u te stvari, nikad me nije uvredila, mi smo dobre. Ja sam iz emisije saznala da je sa Acom u vezi, a mene osuđuju zbog toga – dodaje pevačica.

– Pa me osuđuju kako sam hvalila Acinu bišvu, a ja osobu nisam videla u životu, samo sam ponovila ono što sam čula da je Aca pričao, a i Ana. Ja sam im kriva što su Aca i ona zajedno, za sve krive i pljuju mene!?

– Kada sam bila u “Narod pita”, krenuli sa pozivima, pa s*ru i p*šaju po meni, a ja sam krv prop*šala da bih došla do ovoga što jesam. Ne mogu nikom da zabranim da me kritikuju, ali baš su mizerni i udaraju nisko. Sve to ide od bivših rijaliti učesnika – ističe Zorica.

Previous article“ĆURČIĆEVA PROPAGIRA SATANIZAM”: Šokantne optužbe na račun Ane – Potvrdio najcrnjr sumnje… (VIDEO)
Next articleJOŠ SE VIŠE UKANALILA – ISMEJALI JE MILIONI: Ana Ćurčić hitno reagovala na prozivke da je satanista…