Home Zanimljivosti KAČAVENDA JE NJU ODREDILA DA BUDE PODRŠKA: Ovoliko veštačku “osobu” nismo imali...

KAČAVENDA JE NJU ODREDILA DA BUDE PODRŠKA: Ovoliko veštačku “osobu” nismo imali priliku da vidimo…

395
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Neverovatno…

Svi sa nestrpljenjem čekamo početak “Zadruge 7”, a prva potvrđena takmičarka je čuvena pseudokuma nacinale Milena Kačavenda.

Borba i život u zatvorenom prostoru nisu laki, te budući zadrugari ovih dana vrše psihičke pripreme kako bi izdržali što više u ljutoj borbi nerava i dobre taktike.

Kačavenda se proslavila široj javnosti kad se predstavila kao kuma Ane Ćurčić i u neku ruku njen PR zastupnik.

Sada je Kačavenda nekoliko nedelja pred početak podelila objavu sa jedne fan stranice, koja vodi do linka za njenu izjavu, gde ona ističe da neće imati svog PR menadžera, ali da je uradila nešto mnogo bolje.

Naime, umesto žive osobe, Milenu će zastupati veštačka inteligencija.

– Moram da se pohvalim, do sada niko to nije imao od učesnika. Napravili smo veštačku inteligenciju, za slučaj da se mnogi pomame, da pričaju i bave se mojim likom i delom… Odgovoriće im veštačka inteligencija, tačnije avatar. Priče su za sve spremne. Ko bude želeo da se igra sa kumom nacionale, nek se spremi. Opet kaže, ja ulazim da se družim i zezam, meni je ovo izazov. Moj životni izazov je samokontrola, podršku spolja nemam, poneću dršku bez metle, eventualno ću poleteti – prenela je jedna Jutjub stranica Mileninu izjavu, koja je osvanula na njenom fan profilu.

Pink je do sada zvanično saopštio imena prva tri takmičara.

Osim Milene Kačavende, u “Zadrugu 7 Elitu” ulaze i voditelj i novinar Marko Đedović, kao i mlada influenserka Vanja Bogićević.

Previous article“KULIĆI SU BOLESNI LJUDI – NE ZANIMAJU ME”: Ivan opleo po Miljani – Sve se promenilo nakon rođendana… (VIDEO)
Next article“BEBICA JE ZAMAJAVAO MOJU MAMU DOK SAM JA KRALA PARE”: Miljana konačno progovorila – Otkrila sve o najvećem poroku…