Home Zanimljivosti ANU ĆURČIĆ UHVATILA POLICIJA – OBAVILI DETALJAN PRETRES: Krije mračnu tajnu –...

ANU ĆURČIĆ UHVATILA POLICIJA – OBAVILI DETALJAN PRETRES: Krije mračnu tajnu – Informacija koja bi promenila rijaliti… (VIDEO)

20959
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Bruka pukla uživo…

Gostovanje Ane Ćurčić i Aleksandre Nikolić u emisiji “Zadruga – Narod pita” privuklo je ogromnu pažnju i izazvalo lavinu komentara i reakcija.

Publika i dan danas komentariše određene scene.

Tokom nove emisije, u kojoj su gostovali Predrag Peca Lazić i Šarmen Soraja, uključila se gledateljka koja je veliki fan starlete Anđele Đuričić, a koja poseduje brojne informacije o Ani.

Sve je javno iznela, pa postavila pitanja na koja Ćurčićeva i dalje nije dala odgovore, a tiču se njene navodne “kriminalne biografije”.

– Dobro veče! Javljam se sa područja Požarevca, ali ću ostati anonimna. Sve vas pozdravljam! Počela bih od Ane Ćurčić i Aleks! Nijedna nije zaslužila ni prvo ni drugo mesto. Anđela je zaslužila da pobedi, jer je bila najpovređenija. Od kad je Ana ušla ja mislim da je 20 posto gledalaca prestalo da gleda – započela je gledateljka.

– Kako je Ana smela da ostavi decu sa Zvedanom ako je bila zlostavljana? Prodali su stan zbog kocke. Radila je na rampi, a neka kaže i šta je nosila u tašni kada ju je policija zaustavila. Niko to ne spominje. Ako je volela svoju decu, trebalo je stan da sačuva za njih. Što nije čuvala Zvezdanovu majku? I Ja sam imala težak život pa nisam ušla u rijaliti. Ana Ćurčić je pokvarila rijaliti – govorila je gledateljka.

– Ta situacija se desila u rijalitiju i Ana nije mogla da čeka da on izađe pa da reše. Mislim da nije trebalo sve stvari da iznosi da se ne bi okrenulo protiv nje, zato smo je najviše kritikovali – skočio je u odbranu Peca.

Detaljnije u prilogu ispod:

Previous articleNEZAPAMĆENA TUGA – SMRTNI SLUČAJ JE SLOMIO: Dalila Dragojević kroz suze podelila najtužniju vest…
Next article“ISTINA JE – PONOVO SU U VEZI”: Filip Car i Dalila obnovili romansu – Kriju se od javnosti…