Home Zanimljivosti DOTAKAO DNO PA JOŠ DUBLJE: Svi ponižavaju Filipa Cara i gaze njegovo...

DOTAKAO DNO PA JOŠ DUBLJE: Svi ponižavaju Filipa Cara i gaze njegovo dostojanstvo – On histeriše od nemoći… (VIDEO)

2878
0
Filip Car,
Filip Car,

Doterao Cara do duvara…

I dok sa velikim nestrpljenjem čekamo početak Zadruge 7, tokom letnje pauze najviše vesti o zadrugarima saznajemo preko Tiktoka, gde su se rijaliti učesnici masovno preselili.

Nisu svi uspešni u zaradi preko ove društvene platforme, ali zato u skandaloznim izjavama i ponašanju niko ne zaostaje.

Ipak Filip Car čini se da prednjači sa svojim psovkama, vređanjem i histeričnim napadima dok priča, sada već čuveno, “tap, tap, šer”.

Nekadašnji prijatelj momka iz Crikvencie, Marko Janjušević Janjuš odmara na Jadranskoj obali Crne Gore.

On se sada uključio uživo na Tiktok pa je napravio satiričan komenatr na račun svojih nekadašnjih cimera koji se ne skidaju sa ove društvene platforme.

Mnogi su u komentarima zaključili da misli upravo na Filipa Cara.

Carev bivši prijatelj Marko Janjušević Janjuš se već duži period nalazi na Crnogorskom primorju, a sada se uključio u “lajv” na TikTok-u, gde je potkačio sve koji se ne skidaju sa ove mreže nakon boravka u rijalitiju, a mnogi su u komentarima zaključili da je aludirao upravo na Cara.

– Ja sam na odmoru. Moram da imam slobodu, 10 meseci sam bio zarobljen. A ovi što su tu bili 10 meseci zatvoreni, pa brate, po ceo božji dan (igraju)… Ja samo sa ljudima koji su anonimni, ne želim sa njima, samo sa nepoznatima – rekao je Janjuš jednom tiktokeru.

Carev sukob sa Slađom Petrušić

Inače, Car je tokom jednog “lajva” pobesneo kad je shvatio da ga je bivša učesnica i voditeljka “Parova” Slađa Petrušić potkačila.

– Slađa Petrušić iz “Parova”? Ja uvek dobro govorio za nju. Za tebe govorila ili za mene? Kako može za tebe da kaže? Što me lažeš, za mene je rekla g*vnjara. Neka neko uđe u “lajv” kod nje da vidi da li je na mene mislila. Za mene je rekla. Baš ja gledam za klošarku šta je rekla, mene su jednom pitali za nju. Neću da dajem reklamu, ta je bila bolesna kao klinka još, tamo se skidala, pušila… Nije vredna pomena, ona priča da ja treba da se lečim. Ona je morbidna oduvek. Nego mene pitali u “Zadruzi”, ja govorio da je super lik, a poremećena od davnih dana… – pričao je Filip.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Previous articlePOZNAT JOŠ JEDAN UČESNIK ZADRUGE – BIO JE SA DALILOM: Svi ga odlično znate – Zbog pevačice je plakao…
Next articleTURISTI HITNO NAPUSTILI APARTMAN ĐURIČIĆEVIH U ĐENOVIĆIMA: Komšija otkrio gde su Anđelini roditelji…