Home Zanimljivosti NI TRAGA OD JOVANE: Dejan Dragojević sa ženskim društvom na plaži –...

NI TRAGA OD JOVANE: Dejan Dragojević sa ženskim društvom na plaži – Snimak zapalio društvene mreže… (VIDEO)

521
0
Dejan Dragojevic,
Dejan Dragojevic,

Daje sve od sebe da nadoknadi propušteno…

Nakon žestokog medijskog rata sa Filipom Carem i negativnom konotacijom njegovog imena i dela, Dejan Dragojević odlučio je da se odmori i opusti, pa je uzeo zasluženu pauzu od svega, spakovao svoje kofere i otišao na letovanje.

Fanove bivšeg rijaliti para Dalile Dragojević i Filipa Cara, zatekla je vest da su Aleks i Car raskinuli veridbu, i smatraju da će se bivša Dejanova supruga obnoviti romansu sa Filipom.

Za to vreme, i Dejan je sebi dobavio prijatno žensko društvo.

Njemu je društvo pravila majka Biljana, koja je objavila snimak sa mlađim sinom i pokazala kako zajedno uživaju na plaži, uz muziku i prijatelje.

Da podsetimo, Dejan dugo nije imao komunikaciju sa porodicom, kada je odlučio da stupi u brak sa Dalilom, a nakon njene javne prevare i razvoda, Dragojević je obnovio porodične odnose i sada se trudi da sve nadomesti.

Oni su đuskali i veselili se, a Dejan nije skidao osmeh sa lica, pa je više nego očigledno da je pobedniku Zadruge 5 sada sve po volji i da mu je upravo porodica falila da bude potpuno srećan i zadovoljan.

Biljana je odmah podelila ovaj snimak putem svog Instagram profila, kao uspomenu za ceo život, a fanovi su komentarisali ovaj divan prizor.

– “Biljo, samo živo, generacijo moja”, “Zgodna mama”, “Biljo carica si: kad si ti plakala i ja sam, sad kad si srećna, drago mi je”, “Lep provod i samo veselo”, “A gde Jovana” – glasili su samo neki od mora komentara.

Prvi prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Drugi prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Previous article“ISTINA JE – PONOVO SU U VEZI”: Filip Car i Dalila obnovili romansu – Kriju se od javnosti…
Next articleNOVI DEČKO JOJ JE PUN KEŠA ALI I OŽENJEN: Potvrđeno da je Maja u vezi sa opasnim momkom…