Home Zanimljivosti “DA LI BISTE BILI SREĆNI”: Neverovatno – Sablasno obraćanje u lajvu Ćurčićeve...

“DA LI BISTE BILI SREĆNI”: Neverovatno – Sablasno obraćanje u lajvu Ćurčićeve o Zvezdanu…

601
0
Ana Curcic, Zvezdan Slavnic,
Ana Curcic, Zvezdan Slavnic,

STOP NA**LJU NAD ŽENAMA…

Čitava balkanska javnost ostala je zatečena i potresena nakon svirepog zločina koji se odvio u Bosni i Hercegovini, preciznije gradu Gradačcu, kada je fitnes instruktor i bodibilder Nermin Sulejmanović usm**io svoju suprugu, a gnusan čin kukavički prenosio uživo na svom Instagram nalogu.

On je pored svoje supruge u*io još dvoje ljudi, a potom izvršio samou**stvo.

Na**lje nad ženama, kao tema o kojoj treba govoriti i nikada ne smetnuti sa uma koliko je zastupljeno maltretiranje i iživljavanje nad pripadnicama nežnijeg pola u današnje vreme, ponovo je dospela u sam centar medijskog zbivanja, zahvaljujući propustu svih nas, sistema i celokupnog društva.

Na tu temu govorila je i Ana Ćurčić u svom obraćanju preko socijalnih mreža, a njena drugarica koja se uključila, dala je jedan sablasan komentar.

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić, koja se proslavila učešćem u rijalitiju “Zadruga 6” budući da ju je njen bivši partner Zvezdan Slavnić kako ona tvrdi maltretirao, uključila se vanredno preko svog Instagram profila, te je progovorila o pomenutom ub**tvu koje je potreslo ceo region.

Ana je u razgovor uključila njenu drugaricu, koja je otkrila da će krajem septembra osnovati nevladinu organizaciju, koja će se baviti žrtvana na**lja i prevencije da do istog ne dođe.

Međutim, zbog komentara koji su se nizali, Anina drugarica je bila iznervirana, te je odbrusila nekolicini nesavesnih komentara da je ona sama kriva za na**lje koje je pretrpela od strane Slavnića tokom prethodnih godina.

– Da li biste bili srećniji da je Zvezdan u*io Anu, pa biste tek onda rekli: ,,E, jadna ova Ana!” Ja ne mogu da verujem, baš ćete tako osvestiti ljudi o na**lju – odbrusila je Anina drugarica za kraj.