Home Zanimljivosti LAŽE DA JE BILA UZ OCA DOK JE UMIRAO U MUKAMA: Ćerka...

LAŽE DA JE BILA UZ OCA DOK JE UMIRAO U MUKAMA: Ćerka optužena da je prevarant – Kupi poene…

588
0
Sandra Resic,
Sandra Resic,

Detalji koje je malo ko znao…

Pevač Nino Rešić iza sebe je ostavio tri ćerke, a jedna od njih je pevačica i bivša rijaliti zvezda Sandra Rešić, koja oduvek pozitivno priča o ocu i sa ponosom ističe kako su bili bliski.

O svemu je progovorio Ninov nekadašnji saradnik i prijatelj Nermin Ademović koji sa druge strane tvrdi kako to i nije baš istina.

– Više nisam mogao slušati laži koje iznosi Sandra Rešić. Ona kupi poene hvaleći se kako je bila do zadnjeg trenutka sa Ninom u Bijeljini, što je čista laž. Ona tvrdi kako zna u kakvim je mukama umro njen otac, ne znam na osnovu čega to tvrdi kada nije ni bila sa njim kada je umro. Cela ta nesrećna situacija se odigrala u par dana i niko nije slutio da će se ono najgore dogoditi Ninu – priča on i osvrće se na čuvene dnevnike koje je Nino navodno vodio sve do smrti:

– Bila je 2007. godina, Nino je većinu vremena provodio u Bijeljini gde smo radili na njegovom novom albumu. Ja i osoba po imenu Nebojša smo bili jako bliski Ninu i pomogali mu oko karijere, ja sam uglavnom vodio menadžerske poslove a Nebojša ga je vozao po nastupima i gde već treba.

– Sećam se kao sad, 18. oktobra primam sms poruku sa sadržajem “Brate, Nino je danas loše, išli smo kod doktora i on je preporučio da ostane u bolnici, ali Nino nije hteo, molim te dođi večeras da budeš s njim jer ja imam poslovnih obaveza”. Negde predveče sam sa prijateljem Vedadom krenuo za Bijeljinu misleći da Nino ima slabiju prehladu i da nije ništa ozbiljno.

– Kada smo tamo stigli Nebojša je žurio na posao, a Nino je spavao u svojoj sobi, tada nam je Nebojša rekao da mu otvaramo prozor jer svakih pola sata dobija strašne napade pa da ima svežeg vazduha – pričao je Ademović.

– Nino nije hteo da ide kod doktora iako je imao jake bolove i česte napade. Oko 22 sata mu je već bilo jako loše i ja sam rekao Nino idemo kod doktora i neću više da te slušam, ovog momenta ideš sa nama da te pregledaju. Nino je jedva hodao, uz našu pomoć je došao do auta i tada smo ga odvezli u bolnicu u Bijeljinu, tamo su nam rekli da ga odmah odvezemo do hirurgije.

– On više nije mogao da hoda te smo stavili u invalidska kolica i brzo odvezli na odjeljenje. Tamo nas je sačekao doktor i pitao da li je pacijent alkoholičar. Nisam znao šta da mu odgovorim osim da nije pio zadnjih sedam dana ništa.

– Odvezli su ga u salu a mi smo ostali da čekamo, prošlo je i ponoć, ali mi nismo imali nikakvih vesti, nismo ni slutili da će se desiti ono najgore. U tom trenutku se pojavio doktor i rekao nam ono što nismo hteli da čujemo “Izgubili smo ga, pokušali smo reanimaciju, ali nije reagovao”, i dalje je bila tišina, ja nisam mogao da verujem da čujem tako nešto – zaključio je Nermin

Previous article“POSVAĐAO SE SA MILJANOM PRED POTPISIVANJE UGOVORA”: Velika ispovest Marije Kulić – Uništila Bebicu i Ivana…
Next articlePRODUKCIJA ZVANIČNO POTVRDILA: Čuveni političar i glumac je novi takmičar Elite – Spreman da pomrsi konce…