Home Zanimljivosti MILJANA NAPRAVILA PAKAO SEBI I DRUGIMA PRED ULAZAK U ZADRUGU: Marija Kulić...

MILJANA NAPRAVILA PAKAO SEBI I DRUGIMA PRED ULAZAK U ZADRUGU: Marija Kulić u očaju šta je ćerka načinila…

2484
0
Marija Kulic, Miljana Kulic,
Marija Kulic, Miljana Kulic,

Nije im lako…

Miljana Kulić, najveća rijaliti zvezda u Srbiji, sprema se za ”Elitu”.

Ostatak porodice Kulić se tome protivi.

Ona je nedavno raskinula sa Nenadom Macanovićem Bebicom i po svaku cenu želi da joj se vrati Lazar Čolić Zola.

Da bi to ostvarila ona je, navodno, odlučila da potraži pomoć kod vračare Stane (76), kod koje je već nekoliko puta išla sa majkom Marijom Kulić, piše Paprazzo.

– Miljana je sigurna da će Zola ući u rijaliti i ona to vidi kao šansu za pomirenjem. Marija sa produkcijom nije u dobrim odnosima, tako da ona sigurno neće ove sezone biti učesnik što njenu ćerku raduje jer joj neće stajati na putu. Miljana je zato sama otišla kod vračare Stane i rekla joj da hoće da vrati Zolu, a da se otarasi Bebice.

– Stana joj je rekla da joj se Zola nikada vratiti neće sve dok joj je Bebica u blizini. Napravile su tri rituala, a Miksi je ponela i Zolinu, i Bebičinu sliku. Vračara joj je dala neku vodicu i rekla joj da time umiva ujutru i uveče i svaki put kada se umije da izgovori Zolino ime.

– Rekla joj je da neku Bebicinu ličnu stvar zapali kao što je majica i da to baci niz reku kako bi on otišao svojim putem i kako joj ne bi više stajao na putu. Treći ritual je konac napravljen od Zoline majice koji je ona potopila u neki ljubavni napitak i Miljani rekla da nosi to kao narukvicu i da ne skida.

– Miljana je uverena da će tako vratiti Zolu, jer ona mašta da se uda za njega. Kada je izašla od Stane i krenula za Niš pisala je Zoli i rekla mu da nije više sa Bebicom, ali on joj nije odgovorio.

– Mislim da će Marija kada sazna da je bila kod vračare da poludi i svašta da joj kaže. Dešavalo se više puta da Miljana ode, a onda Marija to sazna, pa ode kod iste žene da Miljani skida vradžbine zbog kojih je bila – kaže izvor za Paparazzo upućen u ovu priču.

Previous articleMILJANA ĆE POLUDETI: Bebica završio u zagrljaju druge devojke – Uhvaćeni zajedno…
Next articleKAŽU DA JE ISTA ANA KORAĆ: David Dragojević uhvaćen sa novom devojkom – Zanosnu crnku već dugo krije od javnosti…