Home Zanimljivosti PROZIVAO DALILU NA SVA USTA: Došao na njeno mesto – Isplivao snimak...

PROZIVAO DALILU NA SVA USTA: Došao na njeno mesto – Isplivao snimak na kojem se brutalno ruga bivšoj… (VIDEO)

521
0
Filip Car, Dalila Dragojevic,
Filip Car, Dalila Dragojevic,

Nije se nadao da će dobiti ovu priliku…

Filip Car je stekao popularnost učešćem u rijaliti programu “Zadruga”. On je rešio nakon izlaska da unovči svoju popularnost, pa je postao aktivan na Tiktoku, gde zarađuje ogromnu sumu novca igrajući mečeve.

Filip je rešio da stavi tačku na rijaliti karijeru i oproba se u ulozi voditelja. On se sastao sa vlasnikom Hajp televizije, Sašom Mirkovićem, i postigli su dogovor. Filip još uvek nije potpisao ugovor, ali su pregovori prošli odlično i uskoro bi trebalo da dobije svoju emsiju.

– Filipu je dosta rijalitija. Učestvovao je u nekoliko sezona, narod je imao prilike da vidi i njegove i dobre i loše osobine, i sada misli da je vreme za ozbiljnije stvari. Prezasitio se svega, u poslednjoj sezoni je mnogo sazreo, počeo je da posmatra život drugačije i želi da ima posao, zanimanje i stalan izvor prihoda, a ne da mu godine prolaze po rijalitima – rekao je na samom početku razgovora izvor blizak nekadašnjem zadrugaru.

– Dugo je razmišljao čime bi voleo da se bavi. S obzirom da je godinama na malim ekranima, želeo je da iskoristi popularnost i shvatio je da bi najviše voleo da postane voditelj. Iako nije školovan za taj posao, smatra da je najvažniji faktor talenat i uveren je da bi se dobro snašao – objasnio je izvor za “Alo”.

Nedavno je Saša Mirković najavio da su sva TV lica Hajpa u obavezi da ugase svoje naloge na Tiktoku i da prestanu da “prose” za novac, a onda je Dalila Dragojević obavestila svoje pratioce da je dala otkaz na ovoj televiziji.

– Odluku nisam donela zbog TikToka. Saradnju sam završila u prijateljskim odnosima… Što se mojih daljih planova tiče, to se nikad ne zna. Nikad ne planiram stvari unapred, tako da videćemo, uglavnom još dugo ćemo se gledati – rekla je Dalila ekskluzivno za “Srbija Danas”, ali nije želela da precizira da li misli na TikTok ili na neku drugu televiziju, već nam je samo rekla da ima u planu sve što obuhvata video produkciju.

Iako je Filip sada dobio emisiju na Hajpu, mnogi nisu zaboravili kako je pričao o Dalili jer je počela da radi kao voditeljka. Kada je Filip ušao u šestu sezonu “Zadruge”, razgovarao je sa Mikijem Đuričićem o Dragojevićki. On je podrugljivo pričao o njenoj emisiji, a onda su se Miki i on u glas smejali.

– Dakica je postala voditeljka, ima emisiju – rekao je Car tada.

– Gde? – pitao je Miki.

– Na Hajpu – rekao je Car.

– Čija je to televizija? – pitao je Miki

– Saša Mirković se zove čovek. Dakica ima emisiju, zove se “Da li sa Dalilom” – rekao je Car.

– Lažeš? – smejao se Miki

– Majke mi. I Tara ima emisiju isto na toj televiziji, zove se “Kapiraš momenat” – rekao je Car kroz smeh.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

@allymclutney

#filipcar #fyp #daliladragojevic #tarasimov #zadruga

♬ original sound – AllyMcLutney🌺

Previous articleTAJNI SUSRET FILIPA CARA I VLASNIKA TELEVIZIJE: Evo šta je razlog dolaska – Posredovala Anđela Đuričić…
Next articleNAKON NEZAPAMĆENOG SKANDALA U PROGRAMU: Oglasila se Ana – Evo šta kaže o sramnom potezu… (VIDEO)