Home Zanimljivosti TAJNI SUSRET FILIPA CARA I VLASNIKA TELEVIZIJE: Evo šta je razlog dolaska...

TAJNI SUSRET FILIPA CARA I VLASNIKA TELEVIZIJE: Evo šta je razlog dolaska – Posredovala Anđela Đuričić…

621
0
Filip Car,
Filip Car,

Pozirali sa širokim osmesima na licu…

Saša Mirković, vlasnik televizije Hajp, odlučio je da mesto voditelja ponudi još jednom bivšem zadrugaru, i to Filipu Caru, koji je njegovu ponudu oberučke prihvatio!

Car je poznat kao dobar govornik, a od septembra će postati i TV lice, sa svojom emisijom koju će voditi na ovoj televiziji.

– Filipu je dosta rijalitija. Učestvovao je u nekoliko sezona, narod je imao prilike da vidi i njegove i dobre i loše osobine, i sada misli da je vreme za ozbiljnije stvari. Prezasitio se svega, u poslednjoj sezoni je mnogo sazreo, počeo je da posmatra život drugačije i želi da ima posao, zanimanje i stalan izvor prihoda, a ne da mu godine prolaze po rijalitima – rekao je na samom početku razgovora sagovornik blizak nekadašnjem zadrugaru.

– Dugo je razmišljao čime bi voleo da se bavi. S obzirom da je godinama na malim ekranima, želeo je da iskoristi popularnost i shvatio je da bi najviše voleo da postane voditelj. Iako nije školovan za taj posao, smatra da je najvažniji faktor talenat i uveren je da bi se dobro snašao – objasnio je izvor, koji je potom otkrio da je Car već u pregovorima sa čelnikom “Hajpa”, Sašom Mirkovićem.

– Nakon što je dao intervju Anđeli Đuričić, Filip je pričao sa Mirkovićem o njegovom eventualnom angažovanju. Dugo su razgovarali o svim detaljima posla, o tome kakav vid emisije bi Car vodio, kako bi sve to izgledalo… Iako još uvek nije potpisan ugovor, oni su se fenomenalno razumeli i pregovore privode kraju kako bi što pre započeli pripreme za novi format – rekao je dobro upućen izvor za Alo! i dodao:

– Filip je oduševljen ponudom koju je dobio. Srećan je što je neko prepoznao njegove kvalitete i već sebe vidi kao voditelja. Olakšavajuća okolnost mu je i što će raditi sa Anđelom koju godinama poznaje i koja će mu pomoći oko tehničkih stvari koje još uvek nije savladao. Sa nestrpljenjem iščekuje da počne sezona i da prvi put stane pred kamere, ali ne u svojstvu zadrugara – tvrdi izvor.

Da je stvar rešena svedoči i fotografija koju smo dobili, a koju je uslikao upravo Mirković dok je na večeri i nargili sa Carem.

Filip Car,
Filip Car,

Dalila na istoj televiziji dobila otkaz

Do pre samo nekoliko dana, na istoj televiziji radila je Careva bivša devojka, Dalila Dragojević, koja je ipak dobila otkaz. Ona je iznenada obavestila javnost da više ne radi na Hajpu, te da razlog tome nije što je samo nekoliko minuta pre nje direktor Saša Mirković doneo odluku da njegovi zaposleni ne smeju snimati na TikToku i zarađivati tim putem, ali je ostala misteriozna.