Home Zanimljivosti KRENULA U OTVORENI OBRAČUN PROTIV ANE: Kačavenda otkrila istinu o Zvezdanovim pismima...

KRENULA U OTVORENI OBRAČUN PROTIV ANE: Kačavenda otkrila istinu o Zvezdanovim pismima i šta je Ćurčićeva tražila od nje…

1965
0
Milena Kacavenda, Ana Curcic,
Milena Kacavenda, Ana Curcic,

Jedva čeka da počne Zadruga…

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda već nedeljama unazad ratuju putem medija i društvenih mreža.

Milena se predstavljala kao Anina kuma dok je Ćurčićeva boravila u rijalitiju, a onda se saznalo da je to laž i da su njih dve bile samo prijateljice.

Ana je tokom gostovanja u emisiji “Narod pita” izjavila da jedva čeka da Milena uđe u rijaliti, pa da krene da iznosi informacije koje ima o njoj.

Ovu njenu izjavu je prokomentarisala i Kačavenda:

– Ja sam krenula u otvoreni rat protiv nje. S obzirom da je u emisiji najavila kako čeka da ja uđem u “Elitu” da bi se oglasila, ja sam je pozvala da priča dok sam tu da mogu i ja neku da kažem. Međutim, ja sam apsolutno spremna. Ana definitivno ne može da obuzda svoju ljubomoru, a ne želi da shvati da je mene narod zavoleo samo zato što sam bila iskrena, otvorena i direktna – otkrila je Kačavenda.

Dok je Ana boravila u “Zadruzi”, Milena je izjavljivala da je ona prisustvovala njenim tučama sa Zvezdanom Slavnićem. Po izlasku je Ćurčićeva to demantovala, a sada je Milena priznala da je slagala.

– Nisam prisustvovala tuči njihovoj, ja sam dolazila kada ona bude u delovima, ali očigledno da tema više nije Zvezdan, ni fizičko na**lje – rekla je ona.

Milena je onda odgovorila i na Anine tvrdnje kako je lagala njeno dete i uzimala pisma od njega na foru i bez njenog znanja i odobravanja.

– Pisma nisam uzimala bez njenog znanja. Sve što sam ikada uradila bilo je sa njenim znanjem. To što je ona mislila, dok sam je branila, da može da mi onako pošalje poruku: “Od danas da me niko ne zastupa”, i da traži od mene da se više nikada ne javim novinarima i da se ugasim, e pa to tako ne ide. Ona to definitivno nije znala, ali svakako kada je pozvala da prestanem, ja sam se i dalje obračunavala sa svima i branila je, ali više nisam iznosila nikakve detalje. I iskrena da budem, ono od detalja što sam iznela je mlaka voda. Bila sam vrlo oprezna kako ne bi Zvezdana Slavnića dovela u neki problem, jer on to od mene nije zaslužio. Ja sam nju branila kao žrtvu na**lja, to je bio moj primarni cilj – rekla je Milena Kačavenda za “Informer”.

Previous articleMOMAK ĆE JE ŠUTNUTI ZBOG BEBICE: Nakon afere sa Miljaninim bivšim – Nastala drama sa dečkom…
Next articlePROGANJAJU JE I NE DAJU JOJ MIRA: Anđela Đuričić tajno usnimljena – Odmah se obratila narodu…