Home Zanimljivosti “SVAKI VODITELJ KOJI NE ISPOŠTUJE UGOVOR MORAĆE DA SE POJAVI NA SUDU”:...

“SVAKI VODITELJ KOJI NE ISPOŠTUJE UGOVOR MORAĆE DA SE POJAVI NA SUDU”: Čovek unajmio advokatski tim nakon Dalilinog otkaza…

483
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Gore društvene mreže nakon njegovog oglašavanja…

Vlasnik Hajp televizije, Saša Mirković, obavestio je javnost da voditelji koji su zaposleni u ovoj medijskoj kući moraju da ugase svoje Tiktok naloge i da prestanu da igraju mečeve.

Mirković smatra da njegovi zaposleni imaju visoke plate i nema potrebe da “prose” za novac na društvenim mrežama.

Nakon ove objave, Dalila Dragojević je saopštila svojim pratiocima odluku da je dala otkaz na Hajp televiziji, ali da će i dalje biti deo javnog života.

Dalila je nastavila nakon prekida saradnje sa ovom medijkom kućom da redovno snima Tiktok lajvove, a mnogi su ovo shvatili kao provokaciju upućenu bivšem dirktoru.

Saša Mirković je sada podelio deo ugovora koji zaposleni na Hajpu potpisuju i jasno poručio da njega niko ne može da provocira i da će svako ko krši potpisan ugovor, odgovarati pred sudom.

– Svaki autor i voditelj koji ne ispoštuje ugovor koji je sam potpisao i za to je dobio novac od Hajpa, moraće da se pojavi na sudu. Advokatski tim Hajpa radi svoj posao – napisao je Mirković.

A zatim još dodao:

– Uz ovo ide naravno odgovornost za nepoštovanje NDA ugovora. Tako da nas teško da bilo ko može da provocira – napisao je Saša.

Instagram,
Instagram,
Previous articleJANJUŠ BESAN KAO RIS: Uvredljiva objava izazvala masovne reakcije – Ne manjka mu medijske pažnje…
Next articleNAKON SVAĐE SA FILIPOM CAREM – DALILA UDARILA NA NJEGOVU VEZU SA ALEKSANDROM: Dragojevićka se ne zaustavlja…