Home Zanimljivosti “TRAŽILA UNAPRED 14 PLATA DA KUPI MERCEDES”: Prvo oglašavanje televizije o Dalili...

“TRAŽILA UNAPRED 14 PLATA DA KUPI MERCEDES”: Prvo oglašavanje televizije o Dalili – “Haos je nastao kad je došla Anđela…”

6835
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Dalila je i dalje pod ugovorom sa televizijom…

Haos oko vesti da je Dalila Dragojević iznenada dala otkaz na televiziji gde je imala svoju emisiju se ne stišava. Spekulacije su brojne, od toga da je Dalila dala otkaz jer je direktor televizije Saša Mirković zabranio svojim zaposlenima i tv licima da na TikToku igraju popularne mečeve i na taj način uzimaju novac, do toga da je napustila posao zbog ponude koju je dobio njen bivši dečko Filip Car.

Takođe, pojavili su se i navodi da je Dalila od čelnika Pinka dobila ponudu koja se ne odbija za ulazak u “Zadrugu 7 Elita”, ali je ona to demantovala.

– Dobro sam, trenutno sam na plaži. Ne mogu sada da razgovaram o tome, ali odluku nisam donela zbog TikToka. Saradnju sam završila u prijateljskim odnosima… Što se mojih daljih planova tiče, to se nikad ne zna. Nikad ne planiram stvari unapred, tako da videćemo, uglavnom još dugo ćemo se gledati – rekla je Dalila, ali nije želela da precizira da li misli na TikTok ili na neku drugu televiziju, već je samo rekla da ima u planu sve što obuhvata video produkciju.

Sada se oglasio i urednički kolegijum Hajp televizije, a njihovo saopštenje vam prenosimo u celosti:

Želimo svim kolegama da razjasnimo trenutnu situaciju oko špekulacija vezanih za našu voditeljku Dalilu Dragojević

– Dalila ima još uvek važeći ugovor sa Hype televizijom i uredno isplaćeni honorar za narednih 14 meseci jer je za to zamolila našeg direktora Sašu Mirkovića kako bi mogla da kupi nov automobil.

– Hype je Dalili isplatio 14-mesečni honorar a u međuvremenu je Dalila otišla na odmor jer smo imali letnju pauzu.

– Ugovor Dalile Dragojević i Hype je još uvek na snazi jer Dalila nikada nije podnela zahtev za sporazumni raskid ugovora, kao ni za jednostrani raskid istog ugovora ili izvršila povraćaj novca na račun Hype production koji je dobila unapred. Ona kao strani državljanin u Republici Srbiji radi ali honorare prima na svoj račun u Bosni i Hercegovini.

– Dozvolu za boravak na teritoriji Republike Srbije dobila je na zahtev Hype a pre toga je boravila duži niz godina u Srbiji, a da nije imala urednu boravišnu dozvolu koju svi stranci moraju da imaju.

– S tim u vezi naš direktor je zahtevao i od nje kao od svih drugih voditelja da ne “prose” na Tik Toku i ostalim mrežama jer imaju dovoljne honorare. Ona to nije želela da prihvati, ali još uvek nije raskinut ugovor sa njom jer je Hype unapred platio narednih godinu i po dana njenog snimanja emisija na Hype televiziji.

– Dalila je takođe imala problem sa nekim kolegama što generalno nije uticalo na njen status u Hype-u.

– Dolaskom Anđele Đuričić u Hype, Dalila je počela da se ponaša neprofesionalno i da glumi zvezdu a lično joj je smetao i intervju koji je Anđela uradila sa Filipom Carem i zbog toga je napravila tenziju, ali ni ona kao ni bilo koji drugi novinar ili voditelj ne može da uređuje program Hype televizije, već urednici.

– Dalila je zbog toga prekorena i ona je dala “otkaz” ali medijima i društvenim mrežama a nije Hype-u kao pravnom licu sa kojim ima ugovor kao i obaveze koje je preuzela tim ugovorom.

– Posle zabrane da se naši voditelji bave Tik Tokom i “prošenjem” novca na tim mrežama svi smo uvereni da će Dalila preispitati sebe i svoje ponašanje kako ne bi došla u situaciju da se njom bave advokatski timovi Hype production zbog mnogih stvari.

– Hype se sprema za novu sezonu koja će biti mnogo bolja i jača od prethodne – poručili su.