Home Zanimljivosti ISPLIVAO TAČAN SPISAK TAKMIČARA SEDME SEZONE ZADRUGE: Njih je Veliki šef naknadno...

ISPLIVAO TAČAN SPISAK TAKMIČARA SEDME SEZONE ZADRUGE: Njih je Veliki šef naknadno pozvao…

1454
0
Zeljko Mitrovic,
Zeljko Mitrovic,

Nova imena se pridružuju…

Čelnik ružičaste televizije, Željko Mitrović, je pre manje od dva meseca najavio da će rijaliti “Zadruga” nastaviti da se emituje u novoj televizijskoj sezoni, a kako je to dosad bio slučaj, početak “Zadruge 7 Elita” očekivao se prve nedelje septembra.

Međutim, navodi se da će ova sezona početi ranije nego ostale, pa je možemo očekivati i nekoliko dana pre septembra.

Brojni gledaoci Pinka biće oduševljeni, ali i šokirani kada bude obelodanjen zvanični spisak učesnika “Zadruge 7”.

Na potencijalnom spisku su velika imena s domaće scene, kontroverzne javne ličnosti, ali i sasvim nova lica, koja će privući pažnju auditorijuma.

Prva nagrada u ovoj sezoni “Elite” iznosiće neverovatnih 100.000 evra, a nagradni fond je nikad bogatiji, te nema sumnje da će borba za prvo mesto biti neizvesnija i uzbudljivija nego ikada.

Do sada zvanično potvrđeni učesnici su Milena Kačavenda, Marko Đedović i Mensur Ajdarpašić.

Kako se spekuliše, ući će i Bora Santana i Milica Kemez, što je Santana, kako mnogi smatraju, potvrdio na svom Instagram profilu tako što je poneo kačket na kojem piše “Budućnost je ružičasta”, uz rečenicu, “Da li ste spremni?”.

U ”Elitu” će ući i bivši političar i rijaliti učesnik Aleksandar Požgaj. Požgaj je svoj ulazak u rijaliti “potvrdio” time što je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju na kojoj se navodi da je on budući zadrugar.

Ući će, po svemu sudeći, i Slobodan Josipović, diplomirani ekonomista i politički analitičar. Pored toga, njegova velika strast je gluma kojom se bavi amaterski. Slobodan je pre mesec dana zvanični potpisao ugovor za učešće, piše Pink.rs.