Home Zanimljivosti DALILA DRAGOJEVIĆ MOLI ZA POMOĆ: Uhvatila se za glavu i kuka –...

DALILA DRAGOJEVIĆ MOLI ZA POMOĆ: Uhvatila se za glavu i kuka – Zažalila svoju sudbinu žene…

587
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Mnoge su se prepoznale…

Dalila Dragojević ne prestaje da deli svoju stvarnost sa mnogobrojnim fanovima koji je prate na društvenim mrežama.

Mnogi se pitaju da li joj to nedostaje rijaliti te ima potrebu da sve što joj se desi, posle svake svoje pomsli snimi kratki klip koji kači na svojoj Instagram stranici.

Ove teorije su dodatno podgrejane medijskim pričama da je Dalila, navodno, viđena u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu, gde je, kako se nagađa, radila lekarske preglede, koji su specijalan uslov produkcije za ulazak u rijaliti.

Dok čekamo da vidimo da li je ovo istina i da li Dalila zaista ulazi u “Zadrugu 7”, gledaoci mogu da prate “rijaliti” na njenom Instagramu.

Poslednja priča je izazvala dosta pažnje jer se Dalila u njemu požalila da mrzi da obavlja kućne poslove. Čišćenje i održavanje higijene prostora oko nas su svakodnevni zadaci koji često izazivaju različite reakcije kod ljudi.

Dok su neki skloni redovnom čišćenju i uživaju u organizaciji, drugi izražavaju otpor prema ovim aktivnostima. Ovaj fenomen može biti rezultat kombinacije ličnosti, motiva, okoline i emocionalnih faktora.

Na storiju Dalila leži na krevetu i drži šaku na glavi. Ona je stavila stiker SOS koji predstavlja internacionalni poziv za pomoć.

– Ležim i razmišljam kako treba da počnem da čistim stan. Onda ustanem da čistim i odjednom me nešto drugo zainteresuje i onda se vratim u ležeći položaj, ali moram da čistim. Nisam dugo čistila stan, čistila podove, tuš kabinu, WC šolje, joj žene, žene – uzdisala je Dalila dok je držala ruku na glavi.

Instagram,
Instagram,
Previous article“NEUSPELI SPORTISTA – INTELIGENTAN KAO KIŠNA GLISTA”: Besni na Janjuša – Istresla salvu uvreda…
Next article“KAKAV PRIMITIVIZAM”: Filip Car izgubio svaki legitimitet – Učinio nečuvenu stvar… (VIDEO)