Home Zanimljivosti “FOLIRANTKINJA – A DA TI JE ZVEZDAN DONEO LOVU”: Ana Ćurčić srozana...

“FOLIRANTKINJA – A DA TI JE ZVEZDAN DONEO LOVU”: Ana Ćurčić srozana na najniže grane – Namazana glumi žrtvu… (VIDEO)

1705
0
Ana Curcic, Zvezdan Slavnic,
Ana Curcic, Zvezdan Slavnic,

Klupoko se sve više odmotava, a čini se da ima još toliko toga…

Na ružičastoj televiziji održano je još jedno izadnje emisije “Narod pita” koju je vodila lepa voditeljka Ana Radulović, a čiji su gosti bili Marko Marković i Žana Đorđević.

Kao i obično, mnoštvo tema je pretreseno, što od strane samih zadrugara, što od strane gledalaca, a mi ćemo se baviti onim najzanimljivijim.

– Slušala sam prethodnu gledateljku, javlja se par puta, mislim da nije u redu. To je njeno mišljenje. Otkud sad odjednom takav gnev u tebi, vezano za Anu Ćurčić?! Smatram da se niko nije našao u njenoj koži – obratila se gledateljka Žani Omniji.

– Ja stičem utisak da njeno tužakanje Zvezdana i nov odnos sa Acom Bulićem, kao da hoće da ih zavadi… Kako ne mogu da uvlačim Bulića, ona uvlači mog bivšeg muža?! – rekla je Žana.

– Čovek je lepo rekao sve, možda mu je Anđela prijateljica, radi kod njega u firmi, ali od emocije ne možeš da pobegneš – rekla je gledateljka.

– Ja mislim da sve ovo što radi Ana, da joj je povređena sujeta, a ako nije tako, onda hoće da zarate muške strane – rekla je Žana.

– Ona je htela da igra na ulogu žrtve. To je po meni sada besmisleno da je odjednom izgubila strah. Ključno pitanje: “Da te nije prevario i da je doneo novac kući, da li bi bio sve ovo što ti sada pričaš o njemu?”. Mogla je da ode kad je htela, pogotovo kada je on bio na koledžu – rekao je Marko, aludirajući na to da je Ana proračunata i da folira javnost.

– Ana svesno ili nesvesno udara na sujetu kako Zvezdanu, tako i Aci Buliću kako bi napravila neki razdor između njih dvojice i to joj je krajnja namera ili cilj, a ako nije tako, ne vidim cilj tog tužakanja nakon 13 godina – rekla je Omnia.

Detaljnije na ovu temu, pogledajte u narednom video zapisu:

Previous articlePREOKRET U SLUČAJU BEBICE I MILJANE: Objavljena njihova nova prepiska – “Iskomplksirani kepecu…”
Next article“JA SAM VIDELA NJEGOVU DOBRU NAMERU”: Ivan Marinković iskoristio sina za plasman u Zadruzi… (VIDEO)