Home Zanimljivosti “ONI SU UIGRANA EKIPA”: Sve je dogovor – Išla je na pripreme...

“ONI SU UIGRANA EKIPA”: Sve je dogovor – Išla je na pripreme i savetovanje… (VIDEO)

517
0
Zvezdan Slavnic, Ana Curcic, Milena Kacavenda,
Zvezdan Slavnic, Ana Curcic, Milena Kacavenda,

Nisu štedeli reči…

U toku emisije “Narod pita”, u kojoj je voditeljka Ana Radulović ugostila Marka Markovića i Žanu Omniju, uključila se Vera.

– Pozdrav svima. Marku malo zameram onaj kokošinjac na početku ali dobro. Ana Ćurčić i ono polivanje je tolika sramota da nemam reči, bori se protiv nasilja a to radi. Arogantna je i bahata, unutra je Zvezdana tako šutnula a kao boji ga se. Ni kad je ulazila nije delovalo da ima strah. Par dana od njenog ulaska je već mafijala unutra – započela je gledateljka.

– Ana je nenormalno bila zaljubljena u Zvezdana i sve bi mu oprostila u to sam sigurna. Bila bi veći džek da je to priznala a sada samo zbog povređene sujete ga tuži. Što se tiče Ace Bulića, on je lično sedeo na toj stolici i svako ima pravo da komentariše kako nju tako i njega. Mislim da je on željan pažnje i da je hteo da obezbedi svoje učešće u Eliti – uskočila je Žana pa nastavila:

– Zvezdan u Anđeli nije video pravu ljubav koju je ona videla u njemu zato je bio prema njoj loš. Bar joj nije prodavao prazne priče i ne možemo ga osuditi zbog toga – završila je.

– Šta mislite ko je bio džoker Zorice Marković? – upitala je gledateljka.

– Ja znam, ali neću da kažem. Ona je pravi rijaliti igrač i mislim da je imala ozbiljnog keca u rukavu, ali nije stigla da ga iskoristi jer se rijaliti završio malo ranije od predviđenog – ostala je zagonetna Žana.

– Mislim da su Ana i Zvezdan imali dogovor i da je trebalo da se pomire, ali se sve izjalovilo. Pogledajte klip gde je gostovao Miljan i pročitajte komentare ispod klipa gde priča o Ani. Neka novinari istraže da li je Ana našla novi stan samo 5 minuta od Zvezdana. Da li je Bulić njoj samo pokriće i ona i dalje ide za Zvezdanom? – iznela je svoju teoriju gledateljka.

– Šta očekujete od ulaska Milene Kačavende u Eliti? – upitala je voditeljka.

– Ako je neko čačne i ona pukne saznaćemo mnogo, ali opet ona je toliko branila Anu da ne znam. Zvezdan nije tužio Kačavendu za sve što je izrekla, a Ana je sama priznala da to nije istina. Svi su oni jedna uigrana ekipa. Ana kada je dobila Roleks odala se da Aca još uvek ima ženu, posle i u razgovoru sa Zoricom Marković. To je sve dogovor između njih – iznela je gledateljka.

– Čisto sumnjam, ali ako jesu malo su se više zaigrali. Ona je išla na pripreme i savetovanje, ali na kraju je ušla kao Bentli a izašla kao traktor – uskočio je Marko.

– To stvarno nije namešteno i sve što se desilo je istina – rekla je Žana.

– Svake sezone ljudi imaju neku teoriju zavere o dogovoru, setimo se Dalile i Dejana, verujem da vam neke stvari deluju nerealno, ali to nije istina – dodala je voditeljka.

– Je l’ bi vama dosadna bila Elita bez Miljane? – pitala je Žana gledateljku.

– Mnogo me je razočarala moram priznati, ali ona je daleko najinteresantnija i bez nje rijalitija nema. Da je ostala kao što je bila pre Zole bilo bi super. On je uništio potpuno i ne voli je uopšte. Volela bih svakako da je gledam u Eliti jer je jako zanimljiva -završila je gledateljka uključenje.

Detaljnije pogledajte u videu: