Home Zanimljivosti DALA OGROMNE PARE ZVEZDANU NA RUKE: Isplivao tajni dogovor Dalile i Slavnića...

DALA OGROMNE PARE ZVEZDANU NA RUKE: Isplivao tajni dogovor Dalile i Slavnića – lažnim suzama prevarila narod… (VIDEO)

16868
0
Dalila Dragojevic, Zvezdan Slavnic,
Dalila Dragojevic, Zvezdan Slavnic,

Njegova poznanica otkrila šta joj je Moka rekao…

Dalila Dragojević aktivna je na Tiktoku i skoro svakodnevno igra mečeve. Rešila je da da otkaz na Hajp televiziji i da se posveti ovoj platformi.

Mnogi su se iznenadili kada je Zvezdan Slavnić ušao pre par dana u Dalilin “lajv” i slao joj skupocene poklone.

U jednom trenutku se Dalila rasplakala jer je zahvaljujući njegovim vrednim poklonima napredovala na listi.

Sada se odlasila Zvezdanova poznanica, Dragana iz Švedske, koja je otkrila da je ovo bio njihov dogovor.

Dragana je bila jedna od glavnih u “Bungiš timu” i podržavala je njegovu vezu sa Anđelom Đuričić.

Nakon njihovog raskida, ostala je u kontatku sa Mokom Slavnićem, koji joj je navodno otkrio sve o Dalilinom i Zvezdanovom dogovoru.

– Majmune, vrati pare, majmunčiću. Zveki, vrati pare. “Giftaš” Dalilu sa njenim parama. K*rvetina ti se javila pre tri dana, rekao mi Moka sve. Kaže Moka: “Ona k*rvetina iz Šepka, čije je pare Zveki “giftao”. Poslao dva lava, što si plakala? Kakva kamuflaža, kao plače, kao Zveki je podržava. Znam ja da te Zveki podržava s tvojim parama. Glupačo, nasilnik čovek, nema koga nije pretukao i ti plačeš… – govorila je Dragana, pa nastavila:

– Zveknuo ti mamu Zveki. Jao, šta žena radi za giftove, plače na silu. Srce, obrati se meni, k*ravice. Koliko si dala pare Zvekiju da ti bude u emisiji? Zato si i dala otkaz, k*rva na Tiktoku ganja prvo mesto, a glavni joj sponzor Zvezdan Slavnić. Ali ljudi, vi ne znate da su oni u dogovoru, previše se čuju telefonom. Ona mu je dala pare za ta tri lava u kešu, Moka mi rekao! Zveki, vrati mi moje pare, raskrinkaću te! Nikad ti se neću skineti s grbače za 800 evra, sve ću izneti što znam – ispričala je Dragana na snimku koji se proširio po društvenim mrežama.

Jedan lav na Tiktoku se procenjuje na vrednost od 500 evra, što znači da je po Draganinoj priči, Dalila na ruke dala Slavniću 1.500 evra.

Detaljnije pogledajte u nastavku KLIKOM NA OVAJ LINK!