Home Zanimljivosti KONAČNO ISTINA – ANA JE RASKRINKALA ZA SVA VREMENA: Otkrila kako se...

KONAČNO ISTINA – ANA JE RASKRINKALA ZA SVA VREMENA: Otkrila kako se stvarno zove i pravu prošlost…

15766
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Ovo je direktno…

Bivša zadrugarka Žana Đorđević ponovo je bila gošća emisije “Narod pita”, gde joj je jedna od glavnih tema bila drugoplasirana takmičarka “Zadruge 6”, Ana Ćurčić.

Iako su prvenstveno bile drugarice, njih dve su žestoko zaratile i ne propuštaju priliku da jedna drugu prozovu.

Tako je Žana istakla da misli žana da je Ana godinama varala Zvezdana Slavnića sa Acom Bulićem, kog je komentarisala na podrugljiv način.

Ana ovo nije dobro podnela, kao ni njene fan grupe.

Danas je Ćurčićeva podelila objavu jedne od fan grupa, koja je udarila na Žanu.

– Žanino pravo ime je Radmila, čisto da se zna! Gospođa “Žana” je očito zaboravila ko je bila i šta je sve radila, dok je radila kao konobarica i htela da bude klaberka. Uzor joj je bila Jelena Krunić! Bolje neka priča kako se udala “velika dama” koja nosem para nebo i priča o Ani, koja je za nju u svakom pogledu Sveta Paraskeva i lepotica, pre svega! A tek je smešno da ona priča ko je Aca Bulić, a od svog Bobanca, alijas šofera V.G, za kog do “Zadruge” van kraja u kom drži kafić nisu znali ko je – stoji u objavi Anine fan grupe.

Ćurčićeva je to odmah podelila na svom Instagram profilu.

Instagram,
Instagram,

– Ja mislim da sve ovo što radi Ana da je povređena sujeta, a ako nije tako, onda hoće da zarate muške strane. Ana svesno ili nesvesno udara na sujetu kako Zvezdanu, tako i Aci Buliću kako bi napravila neki razdor između njih dvojice i to joj je krajnja namera ili cilj, a ako nije tako, ne vidim cilj tog tužakanja nakon 13 godina – govorila je sinoć Žana.

Previous articleOTAC KONTROVERZNOG ZADRUGARA ULAZI U ZADRUGU: Potpisan ugovor – Odmah se pohvalio…
Next article“DALILA JE BILA BAHATA – PONIŽAVALA JE KOLEGE”: Pukla bruka – Isplivala istina o otkazu voditeljke…