Home Zanimljivosti “OSEĆAM SE IZDANIM” – RAZOČARENJE: Prvi komentar Filipa Cara kada je čuo...

“OSEĆAM SE IZDANIM” – RAZOČARENJE: Prvi komentar Filipa Cara kada je čuo ko od njegovih prijatelja ulazi u Zadrugu… (VIDEO)

22472
0
Filip Car,
Filip Car,

Nije mu sve po volji…

Filip Car tvrdi da ne ulazi u sedmu sezonu Zadruge, ali za sada je potvrđeno da u ovaj rijaliti ulazi njegov prijatelj Luka Majčica, poznati tiktoker, a Car tvrdi da mu je upravo on omogućio da uđe u Elitu.

Luku Majčicu je ekipa novinara zatekla ispred jedne privatne beogradske klinike gde su se obavljali obavezni sistematski pregledi pred ulazak u Zadrugu.

On je sve pohvalno pričao o Filipu Caru.

Ipak preko Tiktoka se oglasio i Filip Car koji nije lepo govorio o ovom momku.

Naime, ekipa novinara je pitala Luku Majčica da li je on sušta suprotnost Filipu Caru.

– Ne, Car je moj veliki prijatelj. To je jedan velika ljudina – pričao je Luka dok se udarao po srcu.

Vrlo brzo se pojavio i komentar Filipa Cara koji je, kako smo navikli, bio nezadovoljan. On je odgovorio da li se oseća izdanim od Mase (što je nadimak koji Luka Majčica nosi).

– Da li se osećam izdanim do Mase? Osećam se izdanim od mnogih ljudi. Kada je Masa u pitanju, mislim da neke stvari nije uradio dobro kada sam u pitanju ja i kada je u pitanju moja podrška. Ja nisam zlopamtilo i želim mu svu sreću. Dečko je želeo da uđe u Zadrugu. Ja nisam hteo zbog sebe da kontaktiram neke ljude u Zadruzi, a kontaktirao sam zbog njega. Hteo sam da ga ubacim jer mu je to bila velika želja – ispričao je Filip Car.

Detaljnije u nastavku KLIKOM NA OVAJ LINK!

Previous article“NEKA ŠOU POČNE”: Produkcija iznenada promenila planove – Biće velikih iznenađenja…
Next articleVELIKO RAZOČARENJE: “Kako je pustila decu da žive sa tim čovekom pod istim krovom” – Rafalna paljba po Ani Ćurčić… (VIDEO)