Home Zanimljivosti PLAŠI SE DA NE RASTURI PORODICU: Bacila oko na Filipa Cara –...

PLAŠI SE DA NE RASTURI PORODICU: Bacila oko na Filipa Cara – “Ne znam da li ću odoleti…” (VIDEO)

1073
0
Filip Car,
Filip Car,

Javno otkrila sve…

Publika polako upoznaje takmičere rijaliti programa “Zadruga 7 Elita”, koji će, kako najavljuju, prevazići sve do sada emitovano.

U toku su lekarski pregledi pred ulazak na imanje, a tamo smo zatekli i Slađanu Lazić, buduću zadrugarku, koja u rijaliti ulazi i ostavlja nevenčanog supruga sa decom.

Ona je već na početku intervjua šokirala priznanjem da ne odbija mogućnost da prevari supruga, koji se takođe plaši onoga što može da se desi u “Zadruzi”.

Takođe, Slađa je otkrila da joj je Filip Car posebno simpatičan i da je bacila oko na njega.

Ona se nada njihovom susretu u Eliti:

– Ja sam žena, majka, kraljica, nisam starleta. Imam nevenčanog muža, izuzetno se plaši, iako mi to neće reći, nije mu svejedno. Iskreno, plašim se i ja, jer ne funkcionišem bez njega, ali viši ciljevi su u pitanju, želim da obezbedim sebe i porodicu, deca su mi na prvom mestu, želim sve da im obezbedim. Plašim se da ne rasturim porodicu, to je mnogo vremena, nije ni meni svejedno, kad ste toliko dugo razdvojeni od nekog… Za sada ne postoji niko ko je tamo moj tip. Car mi je baš simpatičan – priznala je Slađana.

– Ne znam kako ću odoleti i da li ću odoleti. Neću reći da mi se neće dopasti neki muškarac i da ću da se zaljubim – istakla je, a da li će prevariti i ostaviti muža ostaje nam da ispratimo.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Previous article“JA DOLAZIM IZ VUKOVOG TRŠIĆA – ANĐELA JE BLAM NACIJE”: Nova učesnica već ispaljuje otrovne strelice… (VIDEO)
Next article“ANA ĆURČIĆ SE PLAŠI ZVEZDANA – ISPALA JE LOŠA PREMA KAČAVENDI”: Najavila lom u novoj sezoni Zadruge… (VIDEO)