Home Zanimljivosti KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ŽESTOKO NAPAO ZVEZDANA SLAVNIĆA: Filip Car sve zakuvao i pobegao…...

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ŽESTOKO NAPAO ZVEZDANA SLAVNIĆA: Filip Car sve zakuvao i pobegao… (VIDEO)

363
0
Zvezdan Slavnic, Kristijan Golubovic,
Zvezdan Slavnic, Kristijan Golubovic,

Direktno…

Kristijan Golubović se vratio na Tiktok gde učestvuje sa zadrugarima u lajvovima.

Ovog puta je imao razgovor sa Anom Ćurčić i tom prilikom su se dotakli Anine opsesije Zvezdana Slavnića, nevenčanog bivšeg supruga, koga je ostavila zbog flerta sa Aleksandrom Nikolić u Zadruzi 6, a kasnije ratovala zbog njegove afere sa Anđelom Đuričić.

Kristijan je podelio sa njom zašto ima nisko mišljenje o Zvezdanu.

Naime, Kristijan Golubović je, dok su bili obojica u Zadruzi, lepo pričao o Slavniću, posebno jer je poštovao njegovog oca Moku Slavnića, proslavljenog košarkaša.

Ipak, nakon što je diskvalifikovan iz šeste sezone, Golubović se razočarao u Zvezdana jer je video da ga ogovara sa Filipom Carem.

Car se zbog opanjkavanja po uglovima žestoko zamerio Kristijanu i navodno momak iz Crikvenice ne može da dođe u prestonicu Srbije jer se plaši da ga žestoki momak iz 90-ih ne sačeka.

Ipak vratimo se na klip sa Tiktoka u kome je objavljen deo razgovora Ane i Golubovića. Kristijan je u njemu ponovio da nije dobro poznavao Zvezdana pre Zadruge, ali da nije imao razloge da o njemu misli i govori loše, već je naprotiv o njemu pričao sve najbolje.

Ipak, nije mogao da podnese kada je video da ga ogovara sa Carem i da ga ne brani od Filipovih tvrdnji.

– Car priča laži o meni, a Zvezdan klima glavom. Si*o jedna, ja sam tebe hvalio i pričao o tebi sve najbolje, a ti tako sad. Ja da si ti izašao i da te neko ogovara i pričao ovo-ono, ja bih rekao nije dečko tu, nemojte da ga ogovarate. On je prijatelj od mog oca i kraj. Ja nisma pre čuo za Zvezdana Slavnića. Za njega sam pre čuo dva puta u životu – rekao je Kristijan.

– Jeste, jeste – složila se Ana Ćurčić

Detaljnije u nastavku KLIKOM NA OVAJ LINK!

Previous article“SELJAČINO – KLOŠARU IZ KUPINOVA”: Miki Đuričić bolje da se uhvatio za trofaznu nego za nju – 20 rijalitija i opet ništa…
Next article“OSEĆA SE NA TUNJEVINU – USTA PUNA SALAME”: Dalilu Dragojević razapeli – Skupoceni nakit i automobil, a u frižideru parizer…