Home Zanimljivosti “OSEĆA SE NA TUNJEVINU – USTA PUNA SALAME”: Dalilu Dragojević razapeli –...

“OSEĆA SE NA TUNJEVINU – USTA PUNA SALAME”: Dalilu Dragojević razapeli – Skupoceni nakit i automobil, a u frižideru parizer…

431
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

I zbog ovoga su je razapeli…

Bivša rijaliti učesnica, ali i potencijalna takmičarka “Elite” Dalila Dragojević, već danima je u žiži interesovanja domaćih medija i korisnika socijalnih mreža otkako je prekinula saradnju sa jednom televizijskomk kućom, a neposredno nakon pomenutog se pomirila sa čelnim ljudima televizije Pink.

Poznato je i kako Dalila uživa u svojoj emotivnoj slobodi, izlascima, skupim stvarima i stilu života na kojem bi joj devojke slične njoj pozavidele.

No, kada se zagrebe ispod površine, ako je sudeći prema snimku koji je osvanuo na čuvenom TikTok-u (na kojem inače veliki broj bivših zadrugara uzima basnoslovne novčane cifre), čini se da van kamera i objektiva ne živi najglamurozniji život.

Evo o čemu je reč:

Poznato je da Dalila ima horde obožavalaca, ali isto tako i određeni broj onih koji su u svom negativnom stavu prema nekadašnjoj voditeljki izrazito glasni i bučni. Tako je bilo i ovog puta.

U nedostatku materijala da nastave sa svojim napadima na bosansku starletu, odlučili su da joj zaviruju u frižider. I to bukvalno.

Dok je Dalila usnimila par kadrova na TikTok-u, pojedinci su brzinom svetlosti uspeli da skrinšotuju sadržinu njenog frižidera. Tu su imali da vide dobro poznate namirnice, koje je volela i u Zadruzi.

Čokoladno mleko, tunjevina ali i salama/parizer. Odmah su krenuli komentari da ne živi baš tako glamurozno kao što se predstavlja na Instagramu. Markirana garderoba, skupoceni nakit i automobil, a u frižideru parizer.

Bilo kako bilo, Dalila ima potpuno pravo da živi na salamama ukoliko je to njen izbor, jer niko ne sme i ne treba zbog toga da joj sudi. O ukusima se ne raspravlja, zar ne?

Detaljnu sadržinu frižidera pogledajte na narednoj fotografiji:

Instagram,
Instagram,
Previous articleKRISTIJAN GOLUBOVIĆ ŽESTOKO NAPAO ZVEZDANA SLAVNIĆA: Filip Car sve zakuvao i pobegao… (VIDEO)
Next article“LUDA I BOLESNA BABETINO”: Bebica izgoreo zbog postupka Marije Kulić – Zauvek će da je uništi…