Home Zanimljivosti BEBICA SE VRATIO KOD OCA I MAJKE: Roditelji ga izbacili iz kuće...

BEBICA SE VRATIO KOD OCA I MAJKE: Roditelji ga izbacili iz kuće – Objavljene prve fotografije iz porodičnog doma…

5361
0
Miljana Kulic, Marija Kulic, Nenad Macanovic,
Miljana Kulic, Marija Kulic, Nenad Macanovic,

Ne može da joj prećuti…

Nenad Macanović poznatiji kao Bebica postao je popularan ulaskom u rijaliti “Zadruga” i vezom sa rijaliti zvezdom Miljanom Kulić koja je nakon ljubavnog kraha sa Lazarom Čolićem Zolom utehu našla u Bebicinom zagrljaju.

Javnost je zaintrigirala njegova privrženost i brižnost Miljani i način na koji se ophodio prema njoj nakon što je završila u invalidskim kolicima.

Ovu ljubav podržala je i Miljanina majka, Marija Kulić koja je sve vreme navijala za opstanak ove veze i savetovala Nenada kako da postupa sa Miljianom u krtičnim situacijama, a naročito u momentima kada je bilo neizvesno da li će se vratiti svojoj velikoj bivšoj ljubavi.

Podsetimo, Nenad već ima jedan brak iza sebe i dvoje maloletne dece s bivšom ženom. On navodno nije plaćao alimentaciju, a izvestan period nije ni posećivao svoju porodicu. Kako se već pričalo i u Zadruzi, njegova porodica nije želela nikakvu komunikaciju sa njim zbog medijskog eksponiranja i veze s Kulićkom, a nagađalo se i da su ga se najbliži odrekli. On je zbog toga bio česta meta ostalih zadrugara koji su žestoko osuđivali Macanovićev postupak. Uprkos apelima njegove porodice da “dođe sebi” on je do kraja ostao privržen Kulićima.

Polemisalo se i o tome kako Macanović više nema gde da se vrati i da su vrata porodičnog doma za njega zatvorena. U prilog tome govori i činjenica da mu je prijava prebivališta sve do skoro bila Nišu.

Nakon što je haos sa Marijom kulminirao, Nenad se po svemu sudeći vratio u porodični dom.

Instagram,
Instagram,
Instagram,
Instagram,

Međutim, njih dvoje ne prestaju da se prepucavaju i jedno drugo “čašćavaju” uvredama.

Podsećanja radi, kako su mediji prenosili, Bebica je bio u jako lošim odnosima sa roditeljima, a sve zbog veze sa Miljanom, kao i zbog spekulacija da je prokockao porodični novac i biznis.

– Otac ga ne priznaje već godinu i po, ili dve godine, nikako! Tri autobusa je prokockao, 100.000 evra je pozajmio iz Nemačke od jednog čoveka. A te pare što je pozajmio su mu navodno trebale da kupi autobuse. Sve je prokockano! On se izgleda bavio svim i svačim, osim onim čime treba. Ono što je naveo 200.000 evra da je kao dao investitoru, ma ko još daje pare unapred?! Nenadov otac je dao stan kako bi taj dug 100.000 evra vratio tom čoveku, da se ne bruka familija. Roditelji su mu sve pružili, sve mu je dato na tacni, a on je familiju obrukao! Sve nas je obrukao, a najviše oca i majku – rekao je svojevremeno Nenadov rođak za “Pink”, a potom i otkrio da ga je otac izbacio iz porodičnog doma zbog odluke da se razvede.

– Niko nije bio za to, niko od porodice. Ali on je nešto uvrteo u svom mozgu, ne znamo šta. On se razveo, otac mu nije bio za to i zato je morao da izađe iz kuće. Roditelji su ga izbacili. Žena i deca sad mu žive na Altini. On je izjavio da je stan kupio, ali mislim da su podstanari – rekao je tada rođak.

Previous article“USLIKALI SU NAS I PRETILI MI”: Hitno se oglasila Milena Kačavenda nakon fotografija sa Mensurom Ajdarpašićem…
Next articlePOMIRENJE KOJE SE DUGO ČEKALO – KREĆU ISPOČETKA: Zvezdan Slavnić objavio – Sve oprostila i zaboravila…