Home Zanimljivosti MILICA OTKRILA STROGO ČUVANU TAJNU: Oštro reagovala na Mensurovu prisnost sa Kačavendom…

MILICA OTKRILA STROGO ČUVANU TAJNU: Oštro reagovala na Mensurovu prisnost sa Kačavendom…

953
0
Mensur Ajdarpasic, Milica Veselinovic,
Mensur Ajdarpasic, Milica Veselinovic,

Nije ga prebolela…

Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović otpočeli su vezu u petoj sezoni rijalitija “Zadruga” koja je potrajala osam meseci.

Njihov odnos bio je turbulentan u Zadruzi, a provokacije sa jedne i druge strane nastavile su se i po izlasku iz rijalitija.

Mensura su povezivali sa mnogim zadrugarkama među kojima je i Maja Marinković sa kojom je imao kratku avanturu, a očekuje se da će se njih dvoje zajedno naći u pomenutom rijalitiju.

Da li će Mensur obnoviti neke stare odnose ili uploviti u nove, videćemo uskoro.

Nakon što su u medije dospele fotografije sa Ade Bojane, na kojima su Milena Kačavenda i Mensur, Milica je imala svoj komentar.

Ona je tom prilikom otkrila Mensurovu tajnu da je pratio sve što je ona radila u rijalitiju:

– Budući da je demantovao da smo se čuli posle pete sezone rijalitija, a prva tri meseca mog učešća u šestoj sezoni pratio storije moje podrške, verujem da će demantovati i da su se upoznali. Posluziću se njegovom izjavom da je istina samo ono što on kaže. Želim im svu sreću – završila je Milica.

– Ljudi su mi masovno prilazili i slikali se isključivo, sa svima sam se pozdravljao i bio ljubazan na proslavi kod druga prema svima sam ljubazan bio ne bih nikog izdavajo. Pozdrav! Naslov neke kume, itd – napisao je Mensur na Instagramu.

Instagram,
Instagram,
Previous articleNAJVEĆA PROMENA U ISTORIJI ZADRUGE: Produkcija zvanično saopštila – Ovu izmenu u poslednji čas niko nije očekivao…
Next article“ISTINA JE DUBOKO ZAKOPANA – RIJALITI NIJE RAZLOG”: Dalila sve otkrila – Da li se pomirila sa Filipom Carem…