Home Zanimljivosti “NAJGLUPLJA POBEDNICA RIJALITIJA IKADA”: Potpuni haos – Aleksandra Nikolić na stubu srama…...

“NAJGLUPLJA POBEDNICA RIJALITIJA IKADA”: Potpuni haos – Aleksandra Nikolić na stubu srama… (VIDEO)

364
0
Aleksandra Nikolic,
Aleksandra Nikolic,

Evo šta se desilo…

Održana je još jedna emisija “Narod pita”, a voditelj Darko Tanasijević je ugostio Jelenu Golubović, Stefana Radića Rodnija i Borislava Terzića Terzu.

– Dobro veče ja sam Angelina, zovem sa Kosova i Metohije. Jeco moje mišljenje o tebi je super ali moram večeras da ti kažem. Ja sam radila u bolnici i videla sam dosta žena fizičkog nasilja i hoću da ti kažem da nije tako lako sve kao što izgleda i ne treba osuđivati tako brzo. Želim vam svima sve najlepše – završila je gledateljka.

– Ovo je 21. vek i ne verujem da nije mogla da pobegne ili promeni bravu. Ona ulazi i napada Anđelu umesto da joj bude zahvalna ako je istina da se Zvezdan tako ophodio prema njoj. Ona je mogla moćnim prijateljima Ace Bulića, čelnicima Pinka da je zaštite ili je Bulić čekao da se završi rijaliti i uzme svoj deo kolača medijske slave i naplati njen uspeh. Ona je Zvedanu nabacivala druge žene da mu se dodvori a kao voli ga, kakva je to ljubav? -rekla je Jelena.

Jelena je otkrila i da je u lošem odnosu sa svojom tetkom i da se vodi sudski spor oko stana njene bake Cake, a potom je usledio prilog koji je rediteljka prokomentarisala:

– Stojim iza svake svoje reči, pažljivo sam slusala klip. Mislim da je perfidna i zla kao što sam i tada mislila. Ne mogu da zaboravim kad je pravila halabuku zbog snimanja na šta je ona krenula najbrutalnije da vređa baku Caku i govori da su je čerečili. Onda je došao Filip da je brani i tu je nastala velika rasprava. To zlo koje sam u njoj videla…Ona je toliko glupa za razliku od Maje. Da Mića nije prevodio za nju niko je ne bi razumeo. Izdala je tamo i drugaricu Milicu, Miljana pa i Ivana. Evo koliko je bitna da mi tek sad o njoj pričamo, za nju su glasali samo da Ana ne pobedi.

– Mislio sam da je bolja riba iskreno, ima mnogo lepših od nje. Jedno veče kad sam bio u izolaciji sa Žanom i slušao svoju muziku rekla mi je da sam seljak – bio je kratak Terza.

– Ja ne mogu da shvatim da je neko bio toliko glup kao ona. Najgluplja pobednica do sada! Uvek je neko bio uz nju tokom rijalitija, ona je pred sam kraj naučila da priča – rekla je Jelena.

Detaljnije pogledajte ispod:

Previous articleANA ĆURČIĆ IDE NA OPERACIJU: Pretrnula od straha – Otkrila sve o hirurškom zahvatu koji je očekuje…
Next article“SLUČAJNO JE SAZNALA DA JE TRUDNA”: Aleksandra i Filip Car postaju roditelji – Prvo je njemu saopštila srećne vesti…