Home Zanimljivosti NAJJAČI TAKMIČARI U ZADRUZI: “Teško mi je da prećutim” – Voditelj otkrio...

NAJJAČI TAKMIČARI U ZADRUZI: “Teško mi je da prećutim” – Voditelj otkrio ko će gledaoce prikovati za male ekrane…

505
0
Darko Tanasijevic,
Darko Tanasijevic,

Voditelj otkrio nove detalje…

Javnost trenutno najviše pažnje usmerava na veliki Pinkov projekat pod nazivom “Elita”.

On već mnogo obećava, s obzirom na brojna zvučna imena, koja su već potvrđena za ulazak.

Iako se produkcija trudi da sve organizuje u strogoj tajnosti, kako bi publici priredili spektakl, voditelj Zadruge, Darko Tanasijević, otkrio je šta gledaoce očekuje i šta se sve priprema.

Svima je poručio da mogu očekivati nešto neviđeno do sad:

– Treme već odavno nema, ali je odgovornost najveća do sada i srećan sam što mi je ponovo od strane čelnih ljudi Pinka ukazano poverenje da budem deo voditeljskog tima najvažnijeg, najskupljeg i produkcijski najzahtevnijeg projekta, koji je ujedno i okosnica nove programske šeme Pinka.

– Posebno sam srećan što sam ove godine blažen među ženama, jedini sam muškarac u voditeljskom timu i nadam se da će Dušica, Ivana, Maša i Ana biti dobre prema meni, jer sam u manjini (smeh).

– Srećan sam, stvarno, zbog tima u kojem radim, svi smo maksimalno posvećeni pripremama “Elite” koja će biti potpuno drugačija od “Zadruge”.

– Koncept, pravila, izgled grada u kom će živeti takmičari koji će ove godine biti nikad jači, fakultetski obrazovani, znam da će i neki potpuno novi likovi prikovati gledaoce za ekrane.

– Mnogo toga se menja, uvode se brojne novine i teško mi je prećutim i sakrijem kad god me neko pita za “Elitu”, a to je svakodnevno, na svakom koraku!

– Verujem u nas, verujem u ovaj projekat jer znam šta, koliko i kako radimo i da ćemo oduševiti gledaoce – rekao je Tanasijević za Pink.rs.

S obzirom na grandioznu najavu i sredstva koja su uložena, ne sumnjamo da će tako i biti.

Previous articleISPLIVALA SPORNA FOTOGRAFIJA: Ključni dokaz kojim su pretili Kačavendi zbog Mensura Ajdarpašića…
Next articleOSTAVIO MLADU SUPRUGU PRED ULAZAK U ZADRUGU: Kralj drame ne planira da se skrasi – Napustio je…