Home Zanimljivosti OSTAVIO MLADU SUPRUGU PRED ULAZAK U ZADRUGU: Kralj drame ne planira da...

OSTAVIO MLADU SUPRUGU PRED ULAZAK U ZADRUGU: Kralj drame ne planira da se skrasi – Napustio je…

11852
0
Zadruga,
Zadruga,

Ovo mu nije prvi put da je ostavlja zbog kamera…

Dok su pripreme za početak novog, do sada neviđenog projekta televizije Pink Zadruga 7 ”Elita” u punom jeku, došao je trenutak kada se otkrivaju imena učesnika koji će okupirati pažnju gledalaca u narednom periodu.

Ovoga puta, “Pink” je rešio da prevaziđe sve do sada postignuto, i za novu TV sezonu priprema šou koja će, produkcijski i vizuelno zaseniti sve slične TV formate svetskih TV stanica.

Pored već poznatih imena o kojima smo pisali, a koji su potvrdili učešće: Milene Kačavende, Marka Đedović i Mensura Ajdarpašića, u ”Elitu” će ući i Slobodan Josipović i Aleksandar Požgaj, a Sofija Una Manić je, po svemu sudeći u pregovorima.

Aleksandar je svojom pojavom izazvao pravu pometnju, o čemu smo već pisali, a svojom novom objavom na mrežama izazvao je pravu pometnju.

– Volim te Ivana, ja ću se vratiti – napisao je on svojoj supruzi uz zajedničku fotografiju.

– “Kralj drame se vraća”, “Srecno”, “Nećes valjda u rijaliti” – glasili su samo neki od komentara.

Instagram,
Instagram,

Političar Aleksandar Požgaj bio je učesnik nekoliko sezona rijaliti šou programa “Parovi”.

Njegovo poslednje učešće u pomenutom rijalitiju je privuklo veliku pažnju i to sve zbog odnosa sa kontroverznom učesnicom Milijanom Bogadanović, koja je tada ušla u ovaj šou program sa svojim 53 godine starijim izabranikom Milojkom Božićem.

Ipak, po svemu sudeći Požgaj sa vratio svojoj ženi Ivani i po njegovim objavama na Instagramu može se zaključiti da je njihova ljubav uprkost svemu pobedila i da on oseća neizmernu zahvalnost prema svojoj supruzi što je ostala uz njega.

Previous articleNAJJAČI TAKMIČARI U ZADRUZI: “Teško mi je da prećutim” – Voditelj otkrio ko će gledaoce prikovati za male ekrane…
Next article“SVE VREME JE VARALA ZVEZDANA – BULIĆ JOJ SLUŽI DA JOJ DA PARE”: Ponovo drvlje i kamenje po Ani Ćurčić… (VIDEO)