Home Zanimljivosti ULAZE KAO SPECIJALNI PAR U ZADRUGU: Procurile informacije pregovora sa produkcijom –...

ULAZE KAO SPECIJALNI PAR U ZADRUGU: Procurile informacije pregovora sa produkcijom – Ana i Aca smislili plan…

1668
0
Ana Curcic, Aca Bulic,
Ana Curcic, Aca Bulic,

Spremna da se suoči sa lažnom kumom…

Bliži se početak sedme sezone rijaliti programa “Zadruga” koja će nositi naziv “Elita”.

Produkcija je za sada potvrdila učešće Milene Kačavende, Marka Đedovića, Mensura Ajdarpašića i Slobodana Josipovića.

Milena je zapretila da će pred kameriama u Beloj kući otkriti sve pikanterije iz druženja sa Anom Ćurčić.

Međutim, ni Ana joj neće ostati dužna, već će se suočiti sa njom.

Kako prenose domaći mediji njoj će se pred Novu godinu pridružiti i Ana na imanju i to zajedno sa svojim dečkom Acom Bulićem.

– Milena je Ani najavila rat još pre ulaska u rijaliti. Proslavila se na osnovu Aninog imena, na račun njihove svađe će biti deo projekta, ali ne libi se da je blati… Ana je odlučila da to ne dozvoli – rekao je na samom početku razgovora za “Alo” dobro upućen izvor, koji je otkrio detalje plana Ćurčićeve.

– Ona ne želi više da bude učesnik rijalitija, osvojila je prethodne sezone drugo mesto i nije spremna da ponovo prolazi kroz isto. U pregovorima je sa produkcijom, ali plan je da ona uđe oko Nove godine i da bude specijalni gost, a ne takmičar – otkrio je sagovornik koji je želeo da ostane anoniman, a potom otkrio da u ovoj borbi Ana neće biti sama.

– Ona ima potpunu podršku Ace Bulića. Otkako je napustila rijaliti, oni se ne odvajaju. Ne želi da je ponovo pusti da prolazi kroz teror, pogotovo što zna da Milena nije nimalo naivna i da njihovo suočavanje neće proći lagodno. Upravo zbog toga Bulić će kao gost ući s Anom u rijaliti. Zaštitiće je, biće joj oslonac, a isto tako, on ima uticaj na Milenu, koja neće smeti da se prema Ani ponaša bahato i bezobrazno – objasnio je izvor blizak akterima, pa rekao kakvu će strategiju specijalni gosti imati.

– Neće ući nepripremljeni. Proći će tri meseca od početka Zadruge, videće kako se Milena ponaša, koja joj je taktika i shodno tome će se i oni postaviti. Imaju mnogo informacija o njoj i njenom privatnom životu i neće se libiti da sve otkriju ukoliko ih bude dirala. Braniće se, a Ana će se potruditi da ovoga puta ne ostane nedorečena – zaključio je izvor.