Home Zanimljivosti “KULIĆIMA NE ODGOVARA DA IVAN BUDE U ŽELJKOVOJ BLIZINI”: Bebica razvezao jezik...

“KULIĆIMA NE ODGOVARA DA IVAN BUDE U ŽELJKOVOJ BLIZINI”: Bebica razvezao jezik – Trebalo bi da traži starateljstvo…

1186
0
Nenad Macanovic, Miljana Kulic, Ivan Marinkovic,
Nenad Macanovic, Miljana Kulic, Ivan Marinkovic,

Progovorio o žestokom ratu…

Nenad Macanović Bebica je dvadesetak dana posle raskida sa zvezdom rijaliti rešio da otkrije sve tajne njegovog odnosa s porodicom Kulić.

On je po prvi put do detalja ispričao zašto je zaratio s porodicom iz Niša kod koje je živeo dve godine, ali i zašto Miljana, Marija i Siniša na sva usta pljuju Željkovog oca Ivana Marinkovića.

Posle sukoba s tobom, Miljana i Marija su javno napale i Ivana Marinkovića. Da li si se možda video s njim?

– Nisam, ali smo se čuli. Javio sam mu se kada sam otišao iz Niša. Rekao mi je: “Šta je, zapalio si?” On je skroz normalan čovek, imam lepo mišljenje o njemu. Žele da budu u svađi s njim jer im ne odgovara da on bude u Željkovoj blizini.

Zašto im ne odgovara? Strahuju li da bi mogao da traži starateljstvo?

– Verovatno. Da sam na Ivanovom mestu, uzeo bih Miljani dete! Nikad joj ne bih ostavio sina. Ivan bi trebalo da traži starateljstvo, jer mu on posvećuje više pažnje. Miljana nema živaca za dete, pet minuta se poigra s njim i beži. Nekad se pitam da li ga uopšte voli…

Da li je tačno da je Ivan posle “Zadruge” video Željka jednom na dva dana i jednom na dva sata?

– Ne. Bio je s njim tri-četiri dana, ja sam ga vozio i ostavio. Željko je bio presrećan, mnogo mu znači odnos sa tatom. Čuo sam da je Miljana ispričala kako je Željko rekao da mu padne mrak na oči kad čuje za Ivana. To nije istina, on ne zna to da kaže.

Da li ti nedostaje Željko?

– Fali mi, išli smo stalno u igraonicu. Voleo sam da provodim vreme s njim.

Da si dobio dete s Miljanom, šta bi uradio?

– Uzeo bih ga! Sredina u kojoj Željko odrasta je toksična. Kulići su normalni samo kada spavaju.

Miljana je u emisiji “Narod pita” rekla da ste zakazali svadbu, a nekoliko dana kasnije ste raskinuli. Šta je istina?

– Tad je “pustila priču” zbog “Zadruge – Elita”, da bi se o njoj pisalo, iako nije tačno.

Zašto ste Miljana i ti raskinuli preko noći?

– Prve nesuglasice krenule su zbog njenog kockanja. Čim se probudi, jedino je zanima u koji će kazino da ode. Dok se ona kocka, ja se nerviram i pijem kafu… Izgubila je mnogo novca na kocki, svaki put bi potrošila oko 400-500 evra, a nekad i više. Verovao sam da će se promeniti. Međutim, kad smo došli u Beograd zbog emisije “Narod pita”, uhvatio sam je kako šalje poruke čelnicima Pinka i traži da s njom gostuje Lazar Čolić Zola. Nastala je svađa, polomila mi je telefon, čupala me je, grebala… Ubeđivala me je da želi narodu da pokaže kako ga je prebolela! Tokom noći dobio sam fotografije kako pričaju… Ujutru je tražila da dođem po nju. Odvezao sam je u Niš i rekao da je kraj!

Kako si uspeo da odeš od njih?

– Nisam ih lagao, rekao sam da idem u Beograd. Nisu to najbolje prihvatili. Dobar si im samo kada radiš ono što oni žele, a posle kreću da te pljuju.

Zašto te napadaju Marija i Siniša?

– Oni su uz svoje dete i kada znaju da laže. Kulići su narcisi i veliki manipulatori. Dok se nisam odvojio od njih, nisam to video.

Kako oni žive u toj kući?

– Marija, Miljana i Siniša žive rijaliti. Marija čuva Miljanine pare i onda se uglavnom oko toga svađaju. Kad ja neću da joj dam novac, traži od majke, a ako ni ona neće, nastaje haos. Iskreno, ponekad mi bude i žao Miljane. Marija je kriva za sve! Glupo je što joj ne daje njen novac. Zato se ona kocka i pokušava da od 1.000 napravi 2.000 dinara…

Previous articleMILAN MILOŠEVIĆ ZADOBIO POVREDU GLAVE: Procurila uznemirujuća informacija – Fanovi ozbiljno zabrinuti…
Next articleSKANDAL MAJSTORI ULAZE U ELITU: Sve procurilo – “Produkcija zna da će im gledanost biti još veća ukoliko spoje njih…”