Home Zanimljivosti SKUPIO 22 000 EVRA ZA KAMPANJU: Plaća podršku – Nudi platu i...

SKUPIO 22 000 EVRA ZA KAMPANJU: Plaća podršku – Nudi platu i bonuse za posao… (VIDEO)

887
0
Zadruga,
Zadruga,

Ovo nijedan učesnik nikada nije uradio…

Bliži se početak sedme sezone rijaliti programa “Zadruga” koja će nositi naziv “Elita”. Produkcija sve čuva u strogoj tajnosti kako bi gledaoci kraj malih ekrana bili iznenađeni kada ugledaju ko će se trećeg septembra useliti u Belu kuću.

Veliki šef je do sada potvrdio učešće Milene Kačavende, Mensura Ajdarpašića, Marka Đedovića i Slobodana Josipovića.

Produkcija još uvek pregovara sa još nekim budućim rijaliti učesnicima oko uslova. Kao jedno od imena koje se navodi kao potencijalni učesnik je Aleksandar Požgaj.

Bivši političar se proslavio učešćem u rijaliti progamu “Parovi”. Njega mnogi pamte po muvanju sa Natašom Šavijom i Milijanom Bogdanović.

Aleksandar se oglasio putem svog Instagram profila, gde je potvrdio da će biti učesnik “Elite”. On je podelio svoju fotografiju i u opisu je naveo da je raspisao konkurs za posao. Požgaj traži osobu koja će čuvati njegov telefon i voditi društvene mreže dok je on u rijalitiju.

– Oglas za super kul lagan posao i plata 50.000 dinara plus bonusi. Oprema koju koristiš: kompijuter, lap-top, nov “IPhone 13PRO” koji ti ostaje na poklon, brineš o mom profilu i za moj “IPhone” (sigurno neće biti kod mame i tate, a tek kod žene no no). Ti si administrator, a tvoj zadatak je koordinacija sa drugim adminima, da pratiš “Zadrugu” i redovno postavljaš slike i klipove, brineš o sponzorima i reklamama, kratko pišeš obaveštenja i da čujem tebe je l’ bi još nešto da dodaš? Takođe, obezbeđen je prostor kod mog prijatelja u firmi na Senjaku. Prednost imaju iz familije koja ostavi u komentaru da je zainteresovan i šta bi da dodao još od posla sebi?Posle toga pogledaćemo i inboks – napisao je Požgaj na svom Instagramu.

Aleksandar je objavio da skuplja donacije i formira štab koji će voditi kampanju dok je on u “Zadruzi”.

Njegov brat je na Senjaku ustupio poslovni prostor od 100 kvadrata gde se mogu okupljati oni koji žele da učestvuju u kampanji. Požgaj je otkrio koliko je novca do sada skupio.

– Trenutno od kumova, braće i prijatelja za potrebe Štaba, danas je bilo oko 22.000 evra. Sve će da bude transparentno i svako može da vidi sve kako jeste. Napomena: Ovaj novac nije za glasanje i sms poruke, ovo je za potrebe Štaba i ljudi, naravno i ostale stavke promocija, marketing, večere sponzora i tako dalje – napisao je Aleksandar.

Detaljnije pogledajte u nastavku KLIKOM NA OVAJ LINK!

Previous articleISKEŠIRALI 15 000 EVRA: Bora i Milica potrošili gomilu para – Ušli i napravili haos…
Next articleOTKRIĆE ŠOKANTNE INFORMACIJE O KARIĆIMA: Ulazi u Zadugu da se suoči sa Osmanom…