Home Zanimljivosti TAJNO SE SASTALE I SKLOPILE PAKLENI PLAN: Dalila i Aleksandra se udružile...

TAJNO SE SASTALE I SKLOPILE PAKLENI PLAN: Dalila i Aleksandra se udružile da unište Anđelu…

917
0
Dalila Dragojevic, Aleksandra Nikolic, Andela Duricic,
Dalila Dragojevic, Aleksandra Nikolic, Andela Duricic,

Ne mogu ovo da joj oproste…

Kako prenose domaći mediji, navodno je došlo do tajnog susreta između Dalile Dragojević i Aleksandre Nikolić.

Bivše suparnice su rešile da zakopaju ratne sekire zbog zajedničkog cilja.

Navodno su se udružile kako bi se osvetile Filipu Caru i Anđeli Đuričić zbog njihovog druženja u Hrvatskoj.

– Dalila i Aleks su se spojile preko Tiktoka i onda je Dalila odlučila da se javi suparnici na Instagram profilu. Aleksandra je prvo mislila da se sa njom neko šali, ali je shvatila da je to Dalilin profil. Pitala je šta joj treba, a Dalila je fino sastavila poruku, rekla je da nema lošu nameru i da bi volela da se njih dve tajno čuju da popričaju.

– Aleks se nećkala, ali kako je tekla komunikacija, ona je na kraju Dalili dala broj. Odmah su se čule i shvatile da bi bilo bolje da se vide te da niko za to ne sazna. Koliko znam susret se desio negde u Borči u jednom kafiću Dalilinog poznanika kog su zamolile da u delu u kom one sede niko ne ulazi – priča za “Star” izvor upućen u ovu priču, pa dodaje:

– Nije bilo tenzije, kao da se nikad posvađale i prozivale nisu. Počele su da pričaju o svemu, i došle do odnosa izmedu Cara i Anđele. Dalila nikako ne voli Anđelu, to se videlo i kada je ona sa Zvezdanom kod nje bila gost. Kada je čula da je sada i Anđela voditeljka odlepila je, zato je i dala otkaz, baš je ne podnosi. Aleks je sa njom bila okej, ali nakon što je diskvalifikovana nisu se čule i svašta su zamerile jedna drugoj. Ono što najviše sad boli Aleksandru je što je Filip oprostio sve Anđeli i što postoji šansa da će njih dvoje zajedno raditi emisiju. Anđela je pljuvala i delom je kriva i za raskid koji im se nedavno desio, zato je sada Aleksandra kivna na oboje, a i boji se da njih dvoje ne uplove u neku ljubavnu šemu – nastavlja izvor, pa dodaje:

– Dalila sa druge strane smatra da se Anđela njoj sveti i da je ona predložila da Filip postane voditelj, te su obe jako ljute na nju i žele da joj se u neku ruku osvete. Dalila je rekla kako zna da Anđela nije uopšte naivna i da će o njoj saznati sve sa dokazima, a onda će javno da je raskrinka. Zamolila je Aleksandru da sve što sazna javi joj jer joj je cilj da Anđela dobije otkaz na televiziji na kojoj su do nedavno obe radile – priča izvor upućen u ovu priču i dodaje:

– Ako Filip sazna za ovaj tajni susret biće belaja. Aleks je taman uspela da se nakon raskida sa njim pomiri, a on će je definitivno ostaviti kada sazna da ona u tajnosti petlja sa Dalilom – završava izvor.

Previous articleVELIKA ZVEZDA ULAZI U ZADRUGU ZA DŽABE: Sklopila takav dogovor sa produkcijom zbog izdaje… (VIDEO)
Next article“OTKRIVAM SVE INFORMACIJE”: Dejan Dragojević pred sam početak Zadruge odlučio da progovori – Evo šta sve zna…